Reklāma
Dārzeņu - gaļas sautējums. Ļoti vienkārši un garšīgi!
Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos un apcep, liek katliņa, tad apcep kubveida sagrieztus kartupeļus, burkānus, sīpolus un pievieno gaļai. Tomātus izberž caur sietu, uzkarsē. Katliņā izkausē sviestu, pievieno miltus, apcep 1-2 minūtes, pievieno tomātus, izmaisa, lej karstu buljonu un garšvielas. Mērci pievieno...Dārzeņu - gaļas sautējums. Ļoti vienkārši un garšīgi!
Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos un...
Reklāma
Reklāma
Eļļā cepti pīrādziņi ar zivju pildījumu. Receptes. Ļoti garšīgi!
Siltā ūdenī izšķīdina raugu, tad pievieno cukuru, sāli, olu, eļļu, samaisa, pa daļām pievieno miltus. Mīca mīklu līdz nelīp pie rokām, mīklu liek ietauko trauku, to pārsedz ar pārtikas plēvi, uzraudzē siltā vietā aptuveni 60 minūtes. Uzraudzēto mīklu traukā atspiež atpakaļ, lai atdalītu ogļskābo gāzi un vēlreiz...Eļļā cepti pīrādziņi ar zivju pildījumu. Receptes. Ļoti garšīgi!
Siltā ūdenī izšķīdina raugu, tad...
Reklāma
Reklāma
Reklāma
Melno rutku salāti ar gurķi. Receptes. Ļoti garšīgi!
Nomizotus,noskalotus melnos rutkus sarīvē uz rupjas rīves, pārkaisa ar sāli, cukuru un pievieno piparmētras lapiņu. Melnos rutkus bļoda atsit, ļauj pastāvēt,( 5-10 minūtes), nospiež sīvo sulu, tad noskalo ar novārītu ūdeni un nospiež, izņem piparmētru lapiņu. Nomizotu gurķi, dilles, sīki sagriež, pievieno rutkiem un pārlej ar augu...Melno rutku salāti ar gurķi. Receptes. Ļoti garšīgi!
Nomizotus,noskalotus melnos rutkus sarīvē uz rupjas...