Briseles kāposti piena mērcē. Receptes. Dārzeni. Mērce. Launags, vakariņas.
Briseles kāpostus noskalo, nogriež kātiņus. Vāra sālsūdenī, uz liela uguns bez vāka 10 minūtes. Sīki sagrieztus selerija lakstus apcep sviestā, pievieno miltus, pienu, izmaisa, pēc vajadzības atšķaida ar kāposta šķidrumu. Gatavus kāpostus nokāš, samaisa ar mērci. Pēc garšas pievieno...Briseles kāposti piena mērcē. Receptes. Dārzeni. Mērce. Launags, vakariņas.
Briseles kāpostus noskalo, nogriež...
Galvenās sastāvdaļas kā smilšu mīklai, tā sviesta mīklai ir: olas, milti, cukurs un sviests. Ar ko tās atšķiras? Tas ir jautājums, uz kuru neesmu atradusi joprojām atbildi.
Varbūt kāds palīdzēs. Mana versija, ka noteicošais faktors slēpjas pašā nosaukumā. Ja sakām smilšu mīkla, tad tai jābūt kādai saistībai ar smiltīm. Skaidrs ir viens, ka...
Galvenās sastāvdaļas kā smilšu mīklai, tā sviesta mīklai ir: olas, milti, cukurs un sviests. Ar ko...
Reklāma
Reklāma
Pāris minūtes, un deserts gatavs!
Reizēm gadās tā, ka esi iestrēdzis birojā, gribas kaut ko garšīgu, bet nav laika iet ārā. Mikroviļņu krāsns tādās reizēs ir īsts glābējs, jo tajā var uzcept superīgas kūkas! Turklāt, receptes ir tikpat noderīgas arī mājās – īpaši tiem, kam gribas mazliet kūkas, bet negribas pirkt vai cept veselu lielo (jo tad tas viss taču būs arī...Pāris minūtes, un deserts gatavs!
Reizēm gadās tā, ka esi iestrēdzis birojā, gribas kaut ko...
Reklāma
Reklāma
Receptes. Deserts. Želeja. Šokolādes želeja
Katliņā ber kakao pulveri, cukuru, samaisa ar karstu pienu. Katliņu liek uz uguns, pievieno uzbriedinātu želatīnu, uzkarsē, šķidrumu izkāš caur sietiņu un atdzesē. ( želatīnu 10 g sajauc ar aukstu ūdeni 50 ml , uzbriedina 10 minutes). Atdzesētu šķidrumu saputo līdz masa balta, to salej formiņās, sarecina ledusskapī....Receptes. Deserts. Želeja. Šokolādes želeja
Katliņā ber kakao pulveri, cukuru, samaisa ar karstu pienu....
Reklāma
Mīlētājiem cepu kūku,
Saldu, vieglu - tā kā pūku.
Savu sirdi iekšā lieku,
Lai pie mīlēšanas tieku .
Produkti:
Lai pie gardas kūkas tiekam,
Jādomā ko iekšā liekam
Olas, sviests mums ir no laukiem, 3 olas sviests 100 gr
Vieta būs ar Ādažu taukiem. 100 gr
Cukuriņu ražo dāņi, 1,5 glāze
...
Mīlētājiem cepu kūku,
Saldu, vieglu - tā kā pūku.
Savu sirdi iekšā lieku,
Lai pie...
Hmm, hmm, šī urdoši niezošā doma jau krietnu laiku nedeva mieru. Kā tāds terorists tā spridzināja bombočkas pa neskaitāmajiem smadzeņu labirintiem - kugels, kugels, kugels!
Ha, vai tad vispābā daudzi zina, kas tas par zvēru, un ko jams ziemā ēd?
Viedokļi dalās. Vieni saka, ka tas nāk no ebrejiem, citi - ka no lietuviešiem. Nu bet eZZiiC apgalvo, ka tas...Hmm, hmm, šī urdoši niezošā doma jau krietnu laiku nedeva mieru. Kā tāds terorists tā spridzināja...
Reklāma
Pikantā sarkanā mērce. Receptes. Pasniedz, gaļas, zivju un dārzeņu ēdieniem
Nomizotus dārzeņus sagriež, apcep taukos. Pannā uzkarsē taukus un apcep miltus, pievieno tomātu pastu, cukuru 1/2 TK , izmaisa un atšķaida ar buljonu, pievieno dārzeņus. Sautē uz lēnas uguns zem vāka 30 minūtes. Pievieno vīnu, sāli, izmaisa. Gatavu mērci izkāš caur sietu. Pasniedz, gaļas, zivju un...Pikantā sarkanā mērce. Receptes. Pasniedz, gaļas, zivju un dārzeņu ēdieniem
Nomizotus dārzeņus sagriež, apcep...