Reklāma
Reklāma
Makaronu sacepums ar biezpienu. Receptes. Lēti, ātri, garšīgi!
Vārītus makaronus sajauc ar sakultu olu, cukuru, sāli, samaisa, pievieno biezpienu izmaisa. Cepamo formu ietauko ar sviestu, tajā liek sagatavotu masu, izlīdzina,izkaisa ar rīvmaizi, apslaka ar kausētu sviestu. Cep sakarsēta cepeškrāsnī 180 °C 20-25 minūtes. Lai jums labi garšo! Balso, seko, iesaki citiem...Makaronu sacepums ar biezpienu. Receptes. Lēti, ātri, garšīgi!
Vārītus makaronus sajauc ar sakultu olu,...
Reklāma
Sautēti kartupeli ar žāvētu cūkas krūtiņu. Receptes. Lēti, ātri, garšīgi!
Nomizotus kartupeļus, sīpolu un krūtiņu sagriež. Pannā taukos apcep sīpolus. Katlā liek gaļu, tomātu pastu, sīpolus un 1/4 tējkarotes cukura, kartupeļus, lauru lapu, piparus un pievieno ūdeni ( ūdeni tik daudz, lai tas nedaudz apsedz kartupeļus) . Sautē 35-40 minūtes, zem vāka. Labu apetīti! Balso, seko, iesaki...Sautēti kartupeli ar žāvētu cūkas krūtiņu. Receptes. Lēti, ātri, garšīgi!
Nomizotus kartupeļus, sīpolu un...
Reklāma
Reklāma
Palasot receptes, šķiet, ka bez paliela gaļas gabala, kam virsū kaisām kārtīgu siera kārtu, ziežam bagātīgi kečupu un majonēzi, pat vēl treknās mīklās tinam, vairs neprotam paēst. Tas kļūst par modes lietu un sliktu ieradumu. Šie ēdieni galvenokārt atšķiras ar jauniem nosaukumiem, kas skaitās kruti, bet saturs atšķiras ļoti maz.
Rudens laiks tik bagāts ar...
Palasot receptes, šķiet, ka bez paliela gaļas gabala, kam virsū kaisām kārtīgu siera kārtu, ziežam bagātīgi...
Reklāma