Neparasti ikdienišķais apcepiens! Ātri, vienkārši, garšīgi, sātīgi, kaķīgi!
Sastāvdaļas:
1. Vistas fileja ~ 500 g
2. Krabju nūjiņas 2 lielie iepakojumi
3. Saldais krējums ~ 300 ml
4. Dilles ~ neliela buntīte
5. Sāls un pipari
6. Eļļa cepšanai
7. Milti ~ 1 ēdamkarote (nav obligāti)
Vistu krabis25
Sastāva daļas
Sagriežam visteli nelielos gabaliņos ...
Ujj, man ir jauns griežamais dēlītis - krāsa vienkārši BOMBA
Sagriežam krabņikus nelielos gabaliņos ...
Mazuliet apcepinam sagrieztos vistas gabaliņus(pievienojam sāli, piparus pēc vajadzības un labpatikas) ...
Kramējam iekšā sagrieztās krabju nūjas, nedaudz pacepinam(~5 min) ...
Piegāžam klāt saldo krējumu ~300 ml, tad liekam virsū vāku un sutinam kādas minūtes 10-15. Pēcāk pievienojam smalki sagrieztas dilles - izmaisam!
Ja gribas sausāku konsitenci, piemaisam klāt ~ 1 ēdamkaroti miltu ...
BOOM GATAVS!
Labi garšo kopā ar cepeškrāsnī ceptām kartupeļu daiviņām
Ierubījam cepeni uz 200 grādiem, lai sildās!
Nomazgājam, nomizojam(ja jaunie, nemīzojam) kartupeļus, sagriežam nelielās daiviņās.
Kārtojam uz cepamās pannas(ieteicams ieklāt cepamo papīru), pārsmērējam ar ēļļu(izmantoju olīveļļu), vai sviestu(ar sviestu vieglāk apsmērēt , kad kartupeļi ir nedaudz sasiluši cepenē) un pārkaisam ar sāli.
Cepam līdz jauki brūni!
Ēdam nost!