Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos un apcep, liek katliņa, tad apcep kubveida sagrieztus kartupeļus, burkānus, sīpolus un pievieno gaļai. Tomātus izberž caur sietu, uzkarsē. Katliņā izkausē sviestu, pievieno miltus, apcep 1-2 minūtes, pievieno tomātus, izmaisa, lej karstu buljonu un garšvielas. Mērci pievieno dārzeņiem, izmaisa, katliņam liek virsū vāku, sautē uz lēnas uguns 25-30 minūtes, sautēšanas beigās pievieno zaļos zirnīšus, sāli, sautē gatavu (7-10 minūtes). Labu apetīti! Balso, seko, iesaki citiem ! Paldies par uzmanību!
Sastāvdaļas:
kartupeļi 5
burkāns 1
vistas fileja 1
zaļie zirnīši 1/2 glāzes
tomāti savā sulā 200 g
gaļas buljons 250 ml
sīpols 1/2
sviests 15 g
milti 1 TK
lauru lapa 1
krustnagliņas 1
smaržīgi pipari 2
melnie pipari 4
augu eļļa cepšanai
sāls