local-stats-pixel

Kādam noderēs10

394 0

Pēdējā laikā balto miltu vietā cenšos lietot kviešu rupja maluma miltus. Jau vairākkārt cepu sāļos groziņus un atklāti sakot, tie pat garšoja labāk kā no baltajiem miltiem ceptie. Vienu cepumu arī Spokos rādīju.

Nu jau otro reizi cepšu plātsmaizes pamatni no rupjā maluma miltiem. Šoreiz tā būs biezpiena maize ar rozīnēm.

Lai gan maize skaitās saldā, cukuru likšu pavisam maz, jo visur tāpat to par daudz beram.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
394 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000

Domāju,ka kādam noteikti noderēs emotion

16 0 atbildēt
anh avatarsanh

taisi kūciņas un satraucies par miltiem emotion

12 0 atbildēt

Man siekala līdz zemei!emotion

5 0 atbildēt
Atkal bus jauna lieta ko gatavot!
5 0 atbildēt
Palūgšu, lai mamma izcep!
4 0 atbildēt

Super! Es jau sen nelietoju baltos miltus, un vispaar maz ko tagad taadu cepu, jo praktiski needu saldumus emotion Ja vajag ko apviljaat, arii lietoju rupjaa maluma rudzu vai auzu miltus.

3 0 atbildēt

Šito pie favorītiem emotion

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt