local-stats-pixel

Pikantā sarkanā mērce1

Pikantā sarkanā mērce. Receptes. Pasniedz, gaļas, zivju un dārzeņu ēdieniem

Nomizotus dārzeņus sagriež, apcep taukos. Pannā uzkarsē taukus un apcep miltus, pievieno tomātu pastu, cukuru 1/2 TK , izmaisa un atšķaida ar buljonu, pievieno dārzeņus. Sautē uz lēnas uguns zem vāka 30 minūtes. Pievieno vīnu, sāli, izmaisa. Gatavu mērci izkāš caur sietu. Pasniedz, gaļas, zivju un dārzeņu ēdieniem. Lai jums labi garšo! Balso, seko, iesaki citiem ! Paldies par uzmanību!

Sastāvdaļas:

milti 1 EK

burkāns 1

pētersīļa sakne 1

sīpols 1

tomātu pasta 1 EK

eļļa 2 EK

gaļas buljons 500 ml

sarkanvīns 1 EK

60 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt