Eheei, spokuči!
Es zinu, grūti noticēt, bet eZZiiC shon apraudājās. Pēc spēles. Tādas lielas, spožas laimes asaras ritēja pār maigi adataino vaidziņu...
Bet, ok, par visu pēc kārtas...
Par cik eZZiiC ir apzinīgs darbinieks, daudz laika pirms spēles nebij`. Mērkaķa tempā ieskrienot mājas, nācās uz ātru ķepeli uzčinīt fiksos vitamīnsalātus.
Un tad jau spēle bija klāt....Eheei, spokuči!
Es zinu, grūti noticēt, bet eZZiiC shon apraudājās. Pēc spēles. Tādas lielas, spožas laimes...
Sīpolu salāti - marinēti sīpoli. Laba piedeva šašlikam, garšīgi!
Gatavo marinādi: katliņā lej ūdeni, pievieno garsvielas, karsē 2-4 minūtes. Sīpolus sagriež gredzenos, saliek traukā, apslaka ar eļļu, pārlej ar karstu marinādi, aizvāko un ļauj 1-2 stundas ievilkties. Pasniedz nelielos salātu trauciņos, pārlietus ar marinādi. Rotā ar zaļumiem. Labu apetīti! Balso, seko,...Sīpolu salāti - marinēti sīpoli. Laba piedeva šašlikam, garšīgi!
Gatavo marinādi: katliņā...
Reklāma
Reklāma
Maizi iemērc ūdenī vai pienā. Sīki sagrieztu sīpolu apcep eļļā, samaisa ar malto gaļu un maizi, masu samaļ gaļasmašīnā. Maltai masai pievieno olu, sāli, piparus, izmaisa un atsit pret bļodas malu(6-10 reizes). No gaļas veido palielas bumbiņas (8 gab), vāra sālsūdeni ( tā lai bumbiņas būtu nosegtas ar ūdeni )7-10 minūtes. Gatavo mērci: miltus liek panna, apcep eļļā, pievieno buljonu,(kurā...Maizi iemērc ūdenī vai pienā. Sīki sagrieztu sīpolu apcep eļļā, samaisa ar malto gaļu un maizi, masu samaļ...
OLĒ!!!
Tā, tā, pēc stundas jau ies vaļā, tāpēc eZZiiC mazliet iespringa pa virtuvi, lai sagatavotu fanu cienīgu uzkodu. Nekas nereāli īpašs, bet zinot, ka būs vēl vismaz viens fans, kaut kas bija jādara lietas labā.
Jāsaka, ka šodienas rīta cēliena spēles nekādu īpašu pārsteigumu nesagādāja, viss kā pienākas - krievi sagrāva itāliešus 10:1, bet vot...OLĒ!!!
Tā, tā, pēc stundas jau ies vaļā, tāpēc eZZiiC mazliet iespringa pa virtuvi, lai sagatavotu fanu...
Reklāma
Olē, olē, olē!
Nu ko, lielais hokejs startē, un krievi pirmajā spēlē izcīnīja skaistu uzvaru. Pirmajā periodā gan izskatījās, ka komanda tāda kā sapinusies, otrajā jau veicās labāk, bet nu trešajā mīlīši atmodās Bet rīt mūsējie ar dāņiem, nepalaidiet garām!
Un jā, ne jau par zoodārza sabiedrisko attiecību speciālistu, bet gan par zivtiņu!
Mūsu...Olē, olē, olē!
Nu ko, lielais hokejs startē, un krievi pirmajā spēlē izcīnīja skaistu uzvaru. Pirmajā periodā...
Reklāma
Apelsīnu krēms (krēms,tortēm,eklēriem,kūkām )
Olas dzeltenumus un 1/2 no veselas olas sakuļ ar cukuru, baltvīnu un sulu. Masu lej katliņā, gatavo uz lēnas uguns, nepārtraukti apmaisot, vāra 5-7 minūtes, līdz mērce iegūst šķidra krējuma konsistenci. Masu noņem no uguns, puto līdz atdziest. Olas baltumus puto ar šķipsniņu sāli līdz stingrām putām. Olas baltumu iejauc atdzesētā...Apelsīnu krēms (krēms,tortēm,eklēriem,kūkām )
Olas dzeltenumus un 1/2 no veselas olas sakuļ ar cukuru, baltvīnu...
Reklāma
Reklāma
Olē!
Runā, ka latvji esot reņģēdāju tauta. Hmm... Var jau būt, tikai tās reņģes tā pamaz uz visu tautu, turklāt pārsvarā visi krituši uz lasi.
Bet vot eZZiiC ir ritīgs reņģu (arī stintu) fans. Nu nevar jams paiet garām ne svaigai, ne saldētai reņģei. Visas rajona kaijas un visi rajona kaķi jau nervozi raustās, ieraugot eZZiiCi apgaitā
Tā kā, spokuči,...Olē!
Runā, ka latvji esot reņģēdāju tauta. Hmm... Var jau būt, tikai tās reņģes tā pamaz uz visu tautu,...
Jauna diena un jauna recepte, šoreiz bija savārīta milzīga bļoda ar bietēm, tad nu nācās likt lietā vismaz daļu no tām. Domāju, domāju un izdomāju! Es gribu vinegretu (šoreiz kaut kas līdzīgs tam).
Nepieciešams:
- Vārītas bites, vārīti kartupeļi,
- Sīpoli,
- Skābēti kāposti, marinēts gurķis,
- Etiķis, eļļa,
- Sāls, pipari.Jauna diena un jauna recepte, šoreiz bija savārīta milzīga bļoda ar bietēm, tad nu nācās likt lietā vismaz daļu...