Reklāma
Reklāma
Sasmalcinātu sīpolu apcep eļļā.Vārītus ( vēl karstus) kartupeļus sastampā biezenī, pievieno olu, ūdenī vai pienā izmērcētu baltmaizi, apceptus sīpolus, sarīvētu ābolu, sakapātu siļķi, majonēzi vai krējumu, garšvielas, izmaisa. Cepamo formiņu ietauko, izkaisa ar rīvmaizi. Trauka liek masu, izlīdzina, apslaka ar eļļu, izkaisa ar rīvmaizi. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 180-*С 45-50 minūtes....Sasmalcinātu sīpolu apcep eļļā.Vārītus ( vēl karstus) kartupeļus sastampā biezenī, pievieno olu, ūdenī vai pienā...
Reklāma
Reklāma
Reklāma
Kabaču šķēles alus mīklā. Šī ir vienkārši garšīga uzkoda!
Kabaci nomazgā, nomizo, atgriež galus, sagriež šķēlēs, pārkaisa ar sāli. Miltus samaisa ar olu, (var pievienot ķiploku, sarkano papriku), pievieno alu, izmaisa. Kabaču šķēlēs apviļā mīklā. Cep sakarsētos taukos no abām pusēm, uz lēnas uguns. Labu apetīti! Iesakiet šo recepti draugiem un...Kabaču šķēles alus mīklā. Šī ir vienkārši garšīga uzkoda!
Kabaci nomazgā, nomizo,...
Belaši
Gatavo mīklu: raugu izšķīdina ūdenī vai pienā ar cukuru, pievieno sāli, eļļu vai sviestu un pakāpeniski miltus, izmaisa mīklu. Mīklu siltā vietā raudzē 60 minūtes, tad to nospiež un atkal raudzē 40-50 minūtes. Mīklu sadala porcijās (60 g), ļauj mīklai atpūsties zem dvieļa, 15-20 minūtes.
Gatavo pildijumu: samaltai gaļai pievieno sīki sagrieztu sīpolu, sāli, piparus,...Belaši
Gatavo mīklu: raugu izšķīdina ūdenī vai pienā ar cukuru, pievieno sāli, eļļu vai sviestu un...
Reklāma