Čau! Mani sauc Elizabete Marta Mašēna. Esmu vegāne kopš 09.09.2016, un man ļoti patīk eksperimentēt virtuvē.
Un zināt? Es atklāju supervienkāršu, supergaršīgu recepti, kuru pratīs pagatavot ikviens. Tajā tiek izmantotas tikai veselīgas sastāvdaļas, tādēļ šie cepumi būs labs brokastu variants vai uzkoda. Lieliski aizstās neveselīgos veikala našķus, turklāt tie garšo tikpat labi, ja ne pat vēl labāk.
Esmu izveidojusi arī savu instagrama blogu @beth_vegan_bakery . Tā kā- ja vēlies uzzināt jaunākās receptes pirmais, tad sāc sekot.
Pat neticēju, ka šie cepumi sanāks tik labi un kraukšķīgi. Šī ir viena no manām mīļākajām receptēm, kuru labprāt nodotu tālāk, esot droša, ka garšo lieliski! Izmēģini! Pagatavot ir ļoti vienkārši!
Sastāvdaļas:
* 210 g rīvēti burkāni
* 100 g banāni
* 15 g kukurūzas milti
* 15 g rudzu milti
* 30 g auzu pārslas
* 10 g kviešu klijas
* Šņipsniņa kanēļa, malta ingvera, sāls
* 2 tējkarotes cukura vai cita saldinātāja
* Cepamais pulveris
Mazkaloriju vegāniskie cepumi (ļoti maz cukura un tauku)3
44
0
Autora bilde
Pagatavošana :
Liek banānus un burkānus blenderī. Visu sablenderē viendabīgā masā.
Masu liek bļodā. Pievieno pārējās sastāvdaļas. Kārtīgi samaisa.
No masas veido cepumiņus. Liek uz pannas, kas pārklāta ar cepampapīru.
Cep 200 grādos 20-25 minūtes, līdz kļūst zeltaini brūni.
Pēc garšas cepumiņi ir saldi un garšīgi. Man sanāca 13 cepumiņi (diametrā aptuveni 4cm). Laba garša!
Labu apetīti!
Un seko manam instagram recepšu blogam @beth_vegan_bakery
Autora bilde