local-stats-pixel

Brīvdienu šašliks tieši tev! Ieteikumi.4

95 0

Maija brīvdienas sākušās!Turklāt ar tik saulainu un siltu laiku. Īstais laiks šašlika cepšanai. Lūk, daži ieteikumi, kā palīdzēt Tev pagatavot savu īsto šašliku! Tas nemaz nav grūti vai laikietilpīgi. Noteikti pamēģini!

Reklāma
95 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

Var būt tas ir gaumes jautājums bet ja marinē tieši cūkgaļu tad labāk apelsīnu nelikt klāt. Ar apelsīniem tai sanāk sāji salkana garša un smarža, iespaids ka gaļa ir iebojājusies. Iesaku laimu kam ir gan izteiktāks un savdabīgāks aromāts gan garša. Veļ ja ir šaubas par to vai gaļa izdosies pietiekami mīksta iesaku pamēģināt pievienot dabīgu granātābbola sulu (der jeb kuram gaļas veidam, īpaši iesakāma aitas vai jēra) pateicoties grānātābolā esošajām vielām gaļa cepsies vairākas reizes mīkstāka.

2 0 atbildēt

 emotion  Neatteiktos...

0 0 atbildēt

Sinepes ari mikstina galju 

0 0 atbildēt