Sastāvdaļas:
* marinētu biešu burciņa,
* lociņi,
* puse no garā gurķa,
* dilles,
* 1 litrs kefīrs
* sāls, pipari (pēc izvēles)
Pagatavošana:
Aukstā zupa12
119
4
Autora bilde
Ja marinētas bietes ir ripās, tad sagriežam tās salmiņos un liekam lielā katlā. Ielejam arī biešu marinādes sulu, jo tā dos fantastisku garšu un krāsu.
Autora bilde
Sagriežam lociņus. Liekam katlā.
Reklāma
Autora bilde
Sagriežam pusi garā gurķa salmiņos. Liekam katlā.
Autora bilde
Svaigas dilles sasmalcinam un liekam katlā. Šoreiz neizķēru svaigās, pievienoju kaltētās.
Autora bilde
Pievienojam sāli, piparus un 1 litru kefīra.
Reklāma
Autora bilde
Visu kārtīgi izmaisām un zupiņa gatava.
Autora bilde
Labu apetīti