Ne visai acīm baudāmi, toties ļoti garšīgi
Ne visai acīm baudāmi, toties ļoti garšīgi
Grūbas
Kūpināta gaļa
Kabacis vai cukīni
Ķiploks
Garšvielas
Cukīni vai kabaci sarīvē
Liek uz pannas kabaci/cukīni ar sarīvētu, saspiestu vai kā citādi sasmalcinātu ķiploku kopā ar sālīti un piparus nežēlo
Kad cukīni vai kabacis sasulojis un pasautējies, tad pievieno sagriezto gaļu
Sautē līdz iegūta putras konsistence un pievieno izvārītas grūbas
Tiesa, nav visai glīti, toties garša ir fantastiska. Viens no top ēdieniem vasaras sezonā manās mājās.
Paldies, kambarī jau krietnu laiku mētājās maišelis ar grūbām, sen nagi niezēja tās palaist apritē, tagad izmēģināšu tavu recepti!
Es pēc virsrakstu jau zinu ,kas sanāks,tā arī ir,lai gan manā famīlijā šito reti taisa ++
Ja grūbas pirms vārīšanas apgrauzdē uz pannas tiek iegūts daudz interesantāks garšas raksturs, un tās arī ātrāk izvāras mīkstas.