Reklāma
Reklāma
Reklāma
Reklāma
3 kg cukura, 15 litri silta ūdens, 100 gr rauga.
Cukuru izkausē siltā ūdenī, pievieno raugu un ļauj siltā vietā norūgt. Lai degvīns būtu aromātiskāks, var pievienot upeņu, ķiršu zariņus, vai kaltētas dilles. Rūgšanas ilgums apmēram nedēļa. Pēc destilēšanas iegūst 3 litri degvīna. Dubultojot izejvielu daudzumu, dubultojas arī iegūtā degvīna daudzums.
3 kg cukura, 15 litri silta ūdens, 100 gr rauga.
Cukuru izkausē siltā ūdenī, pievieno raugu un ļauj siltā vietā...
Modžito, mahita, mojito, mohito- nav svarīgi, kā Jūs viņu izrunājat, garša un krāšņums nemainās.
Šis ir mans pirms gada veidots MINI kursa darbs par manu mīļāko kokteili Mohito. Protams, ir vēl daudz, simtiem recepšu, jo šis ir kokteilis, ar kuru var eksperimentēt bezgala daudz.
Modžito, mahita, mojito, mohito- nav svarīgi, kā Jūs viņu izrunājat, garša un krāšņums nemainās.
...
Reklāma
Reklāma
Baigā ņamma. Vienmēr bail ņemties ar padārgu produktu pēc receptēm, kas izraktas neta dzīlēs, angliski, utt..... Meitene no foruma man ieteica un iztulkoja recepti, kuru nedaudz pārveidojot, iznāca šī ņamma. Pīļtēviņš atsūtīts no laukiem, nav vācu-saldētais, bet normāla pīle, kas ēdusi dabīgu ēdienu, staigājusi pa āru, rakusies dubļos, peldējusi dīķī. Laimīga pīle tā teiktJ
...
Baigā ņamma. Vienmēr bail ņemties ar padārgu produktu pēc receptēm, kas izraktas neta dzīlēs, angliski, utt........