Vienkāršs un garšīgs paēdiens, tiem kam nav slinkums mazliet pašiverēt virtuvē.
pagatavoju par godu Leona un Betiņas kāzām šovakar!
Vienkāršs un garšīgs paēdiens, tiem kam nav slinkums mazliet pašiverēt virtuvē.
pagatavoju par godu Leona un Betiņas kāzām šovakar!
Visas sastāvdaļas + vēl tomātu pasta un garšvielas.
Sakapāju sīpolus, sēnes un burkāniņus
Apcepu sīpolus un burkānus olīveļļā
Ar karoti izgrebju kabačiem sēkliņas. Sakapāju ķiploku, sajaucu kopā ar svaigām bazilika lapiņām un iesmērēju laiviņās. Tad uzkarsētā cepeškrāsnī iekšā uz kādām 7-10 min. lai mazliet sagatavojās un sasūcās tās smaržiņas iekšā. Forši, ja ir grila iespēja cepeškrāsnī, tad uz to
Sajaucu kopā jēlu malto gaļu, manā gadījumā liellopa, svaigus sakapātus šampinjonus, sīpolus ar burkāniem, tomātu pastu, bet nepārāk daudz, lai nav šķidra pļuriņa :) vēl pieliku mazliet tabasko, melnos piparus, svaigas bazilika lapiņas, sāli. Visu samaisu putriņā.
Pildu masu laiviņās...
Sierelīts pa virsu, jo kur tad bez siera spokos!!! liku stikla formiņā ar folliju un arī follija vāciņu, lai pasautējās,un uz kādām 15-20 min.. tad noņemu vāciņu nost un lai sieriņš apbrūninās.
Ņam Ņam Ņam! Kad izņem no cepeškrāsns uzreiz nevajag likt uz šķīvja, lai mazliet savelkās smaržas un garšas kopā. Un tradicionāli ar skābo krējumiņu
Man parasti kabači negaršo, bet šitais izskatās vairāk nekā labi. :D