Mārtiņš padalijās ar saviem pirmajiem brūvēšanas sesijas pierakstiem. Domāju, ka iesācējiem varētu noderēt!
Alus plāns 25.08.2010
Alus, plānotais gatavais produkts ~20 litri
Izejvielas: 5.5 kg čehu Pilzenes iesals, 260 g karameļiesals, 100 g kviešu putraimi, raugs Saflager S-33 11 gr, apiņi – granulētie, aromātiskie, čehu SAAZ 50gr.
Paredzētā iesala iejaukšana pie 50 C, turēšana šādā temperatūrā 30 min, tad temperatūras pacelšana uz 62 C, turēšana šādā temperatūrā 30 min, tad temperatūras pacelšana līdz 70 C, turēšana šādā temperatūrā 45min, tad pacelšana līdz 76 C un noliešana. Tad atlikušā pārskalošana ar 78 C ūdeni.