Iespaidojies no diaana363 vistas gulaša receptes, es sāku perināt neģēlīgu plānu par līdzīga viruma pagatavošanu. Tā kā esmu nenormālii nepacietīgs, tāpēc nu jau kādu brīdi manā rīcībā ir elektriskais ātrvārāmais katls. Tad nu šeit ir izklāstīts veids kā es to gatavoju izmantojot šo te brīnišķīgo virtuves uzparikti. Jāpiezīmē, ka ēdiena gatavošanas tehnoloģija ir mazliet atšķirīga, nekā ja tas tiktu darīts tradicionālā veidā - garšvielas pievieno tikai pašās gatavošanas beigās.
Mana fiksā gulaša pagatavošanai vajadzēs:
vistas fileja - 1kg
tomātu pasta/biezenis (es izmantoju tomato passata) - 750g
paliels sīpols - 1gab
ķiploks - 4 daiviņas
garšvielas pēc gaumes, tāpēc nenorādīšu daudzumus. Man patīk improvizēt.
maltie melnie pipari
sāls
vistas garšvielu maisījums
malts muskatrieksts
malts ingvers
nu, un, protams, nedaudz cepamās eļļas un ūdens.
Es iztiku bez paprikas. Godīgi sakot, man nemaz tā paprika tik dikti nepatīk visur un vienmēr.