Parādīšu kā izcept pavisam vienkāršu kūku. Tā nebūs ne pārāk salda ne trekna.
Skaties bildēs!
Parādīšu kā izcept pavisam vienkāršu kūku. Tā nebūs ne pārāk salda ne trekna.
Skaties bildēs!
Abolam izņem serdi, nomizo un sagriež pabiezās šķēlēs.
Saputoju ar mikseri 3 olas ar glāzi cukura un paciņu vanilīncukura.
Piesijā un iecilā 1,5 glāzes miltu
300 gr. lauku krējumam piejauc, nažagalu citronskābes un kakao apm. ēdamkaroti ar kaudzi. Ar karoti pakuļ, lai kakao iemaisās un samirkst., beigās piejauc pusi tējkarotes dzeramo sodu un maisa, kamēr masa dubultojas.
.Abas masas sajauc, piesijā un iecilā vēl 1,5 glāzes miltu
Cepšu Zepter pannā. Lai vieglāk izcelt kūku no pannas, ieklāju cepamo papīru.
Apm. 1/3 daļu masas ieklāj apakšā, tad saliek ābolus. Ātlikušo masu pāri āboliem un izlīdzina.
Ceļu no ledusskapja ārā 6 - litrīgo cidoniju spaini.
Pārkaisu cidoniju biezumus. Ja cidoniju nav, var pārkaisīt ar sīki sagrieztiem ābolu gabaliņiem
Man vēl ir notīrītas sakapātas mandeles, uzkaisu arī tās. Lieku sakarsētā cepeškrāsnī cept.
Opā ! Pati taisīji jeb kāds palīdzēja ! Malace izskatās garda !!!! Plusiņi !
Cik grādos jācep?
Ko nozīmē 1/2 tas ir karotes ķipa viena un pusīte es nesaprotu !
Cik ilgi jācep un vispar varēji labak uzlikt ko vajaga un cik savadak neko nesaprotu !!!