Palasot receptes, šķiet, ka bez paliela gaļas gabala, kam virsū kaisām kārtīgu siera kārtu, ziežam bagātīgi kečupu un majonēzi, pat vēl treknās mīklās tinam, vairs neprotam paēst. Tas kļūst par modes lietu un sliktu ieradumu. Šie ēdieni galvenokārt atšķiras ar jauniem nosaukumiem, kas skaitās kruti, bet saturs atšķiras ļoti maz.
Rudens laiks tik bagāts ar pašmāju dārzeņiem. Vismaz reizi nedēļā pusdienās varētu pamēģināt iztikt bez gaļas, veselībai tas nāks tikai par labu.
Parādīšu, ko gatavoju pusdienās kādā lietainā rudens dienā no tā, kas tobrīd bija atrodams mājās un ledusskapī.( Gandrīz kā LTV1 vākara raidījumā, tikai bez sabiedrībā pazīstama cilvēka klātbūtnes.)
Pirmā doma bija uzcept kartupeļu pankūkas, bet ledusskapī ieraudzīju jau iegrieztu, bet neizlietotu kabaci - tātad jaizmanto arī to. Tālākā darbība jau ir eksperiments, ko darīju pirmo reizi. Cepšu kartupeļu pankūkas ar piedevām.