Sasmalcinātu sīpolu apcep eļļā.Vārītus ( vēl karstus) kartupeļus sastampā biezenī, pievieno olu, ūdenī vai pienā izmērcētu baltmaizi, apceptus sīpolus, sarīvētu ābolu, sakapātu siļķi, majonēzi vai krējumu, garšvielas, izmaisa. Cepamo formiņu ietauko, izkaisa ar rīvmaizi. Trauka liek masu, izlīdzina, apslaka ar eļļu, izkaisa ar rīvmaizi. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 180-*С 45-50 minūtes. Pasniedz ar mērci. Labu apetīti! Balso, seko, iesaki citiem ! Paldies par uzmanību!
Sastāvdaļas:
vārīti kartupeli 3
siļķe (siļķes fileja) 1
baltmaize 100 g
ola 1
ābols 1
majonēze vai krējums 3/4 glazes
eļļa 2 EK
sīpols 1/2
rīvmaize
sāli,maltos piparus,muskatriekstu-pēc garšas