Ātrā vistas filejiņa saldkrējuma mērcītes peldē.
Vistas fileja
Puravs
Paprika
Sīpols
Ķiploks
Lapu pētersīlis
Malti melnie pipari
Smaržīgie pipari
Sāls
Saldais krējums
Olīveļļa cepšanai
Ātrā vistas filejiņa saldkrējuma mērcītes peldē.
Vistas fileja
Puravs
Paprika
Sīpols
Ķiploks
Lapu pētersīlis
Malti melnie pipari
Smaržīgie pipari
Sāls
Saldais krējums
Olīveļļa cepšanai
Sagriežam vistiņu, liekam cepties. Uzvāram udeni katliņā un iemetam griķu paku, pagriežām uz lēnāk uguni un vāram.
Sagriežam vistiņu, liekam cepties. Cepam tikmēr kamēr var viegli pārkniebt ar cepamo lāpstiņu, brūnus gan necepam, jo nebūs sulīgas, ja nu grib, tad kādu gabaliņu var apzeltināt priekš garšas.
Sagriežam dārzenīšus.
Sagriežam dārzenīšus.
Sagriežam dārzenīšus.
Sagriežam dārzenīšus.
Izcepam vistiņu - mīkstu un sūlīgu, nosmeljam škidrumu/eļļu, pievienojam dārzeņus, pielejam ūdeni un liekam tai pašā panna un pa virsu sautējamo vāciņu. Paldies RIMIčikam par pannu un vāku, žēl, ka tagad kaut kādas nejēdzīgas lietas par tām uzlīmēm.
Izcepam vistiņu - mīkstu un sūlīgu, nosmeljam škidrumu/eļļu, pievienojam dārzeņus, pielejam ūdeni un liekam tai pašā panna un pa virsu sautējamo vāciņu. Paldies RIMIčikam par pannu un vāku, žēl, ka tagad kaut kādas nejēdzīgas lietas par tām uzlīmēm.
Sautējam kamēr dārzeņi mīksti. Nav parāk ilgi jagaida. Pievienojam sāli pēc garšas. Nosmeļam šķidrumu, izlietosim kaut kur citur, nez domāju kopā ar rīsiem vai ko tādu izlietot.
Beigās vēl pievienojam saldo krējumu un sabiezinam.
Kārtējo reizi par daudz saldo krējumu pieliku. Bet nu garšīgi un ātri !