17

 667  0

Pastāstīšu par savu jaunāko krēma recepti. Krēmu esmu gatavojusi jau vairālas reizes un ar katru reizi tas man iepatīkas vairāk, jo

1. to var viegli pagatavot,

2. tam ir ilgs uzglabāšanas termiņš,

3. tas ir ļoti garšīgs,

4. tam ir tikai divas pamatsastāvdaļas - skābs lauku krējums un cukurs. (Proporcijas nav stingri noteiktas, uz 0,5 kg krājuma 1-2 glāzes cukura)

Turpinājums bildēs

***

Komentāri 17

0/2000

Cepuri nost !  

 12  0 atbildēt

Vienkaarshi, eerti un gardi  

 9  0 atbildēt

Krēms izskatās pēc kūkas -Cielaviņa. 

Garšīgi!

 8  0 atbildēt

izskatās garšīgi.

 7  0 atbildēt
Ņam ņam
 6  0 atbildēt

uz svétkiem noderés

 5  0 atbildēt

Man ar viena tada krema burcinja uzpeldeja pec ikgadejas balkona tirishanas.Nu jau nedelju gaidu,kad atnaks kads ciemos ... ,lai notestetu vai ir vel edams.

 5  0 atbildēt

Vecais, labais   Kad darbā cienāju kolēģes ar savām kūkām vai ko citu tad savu laik ēda ka auzis kustējās. Kad uzzināja kā to gatavoju tiku iecelts ''slepkavas'' kārtā. Tagad palikušas baigi uzmanīgās un esmu spiests taisīt ar vārīto krēmu. Tagad vēl parādījušās pāris dāmītes kam kaitē laktoze un glutēns.   Nu nezinu ko darīšu. Laikam sākšu jubilejās viņas cienāt ar ''sēmočkām''.   

 4  0 atbildēt

Varēji sacienātar kādu kūciņu.   

 3  0 atbildēt

Neko nesarauj, pamēģini nelielu daudzumu.  

 3  0 atbildēt
Es vienu reizi mēģinājumu, bet man nekas neizdevās
 1  0 atbildēt

Daudzums?

 1  0 atbildēt

  

 0  0 atbildēt