local-stats-pixel

Mans labākais krēms kūkām19

681 0

Pastāstīšu par savu jaunāko krēma recepti. Krēmu esmu gatavojusi jau vairālas reizes un ar katru reizi tas man iepatīkas vairāk, jo

1. to var viegli pagatavot,

2. tam ir ilgs uzglabāšanas termiņš,

3. tas ir ļoti garšīgs,

4. tam ir tikai divas pamatsastāvdaļas - skābs lauku krējums un cukurs. (Proporcijas nav stingri noteiktas, uz 0,5 kg krājuma 1-2 glāzes cukura)

Turpinājums bildēs

***

Reklāma
Reklāma
Reklāma
681 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 19

0/2000

Cepuri nost !  emotion

12 0 atbildēt

Vienkaarshi, eerti un gardi emotion emotion

9 0 atbildēt

Krēms izskatās pēc kūkas -Cielaviņa. 

Garšīgi!

8 0 atbildēt

izskatās garšīgi. emotion

7 0 atbildēt
Ņam ņam
6 0 atbildēt

Man ar viena tada krema burcinja uzpeldeja pec ikgadejas balkona tirishanas.Nu jau nedelju gaidu,kad atnaks kads ciemos ... ,lai notestetu vai ir vel edams.

5 0 atbildēt

uz svétkiem noderés emotion

5 0 atbildēt

Vecais, labais  emotion Kad darbā cienāju kolēģes ar savām kūkām vai ko citu tad savu laik ēda ka auzis kustējās. Kad uzzināja kā to gatavoju tiku iecelts ''slepkavas'' kārtā. Tagad palikušas baigi uzmanīgās un esmu spiests taisīt ar vārīto krēmu. Tagad vēl parādījušās pāris dāmītes kam kaitē laktoze un glutēns.  emotion Nu nezinu ko darīšu. Laikam sākšu jubilejās viņas cienāt ar ''sēmočkām''.  emotion 

4 0 atbildēt

Neko nesarauj, pamēģini nelielu daudzumu.  

3 0 atbildēt

Varēji sacienātar kādu kūciņu.  emotion 

3 0 atbildēt

Daudzums?

1 0 atbildēt
Es vienu reizi mēģinājumu, bet man nekas neizdevās emotion
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Vai ar veikala skābo krējumu sanāktu?

0 0 atbildēt