Tā kā falšā zaķa recepšu ir bez sava gala (te ir lieliska spoka minckis recepte , šeit- kruta anii7 videorecepte) , pilnībā savu recepti nerakstīšu, piebildīšu tik, ka sāli lieku klāt sīpoliem, nevis gaļai, kas nodrošina sulīgumu un labu garšu, pēc tam padsmit minūtes sīpoļus nostāvinu un visu kopā mīcu...un mīcu...un mīcu. Sīpolus lieku krietnu daudz, gandrīz tikpat, cik gaļas. Tā kā cenšos lieki neindēties lieki ar visu to, kas nu mūsdienās tiek lopiņiem iebarots, ņemu tītara gaļu, jo šie slimo mazāk kā vistas un tāpēc netiek diez ko zāļoti, turklāt visa labā tītara gaļā ir gandrīz tikpat, cik liellopa gaļā. Meža garšu, kas falšo zaķi pēc garšas tuvina īstajam, panāk, pievienojot kuminu un rozmarīnu.
Bet bildes, kuras atradu vienā vācu saitā, ir foršas, un domāju, ka šis zaķītis rotās mūsmāju Lieldienu galdu