local-stats-pixel

Mana pirmā lazanja7

159 0

Sveiki!Šodien izlēmu pagatavot lasagnu! Zemāk būs pieejama mana recepte kurā nav nekas sarežģīts! Pat ja neesi gatavošanas guru, sanāks.

Reklāma
Reklāma
159 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

Gut emotion 

4 0 atbildēt

Man Boloņas mērces vietā daudz labāk patīk izmantot saldo krējumu + gaļas masu sajaukt ar šampinjoniem.

4 0 atbildēt

Jābūt labai,ņam,ņam.

4 0 atbildēt

uzcienā emotionemotionemotion

3 0 atbildēt

Forši. emotion emotion

3 0 atbildēt

mmm gardi

3 0 atbildēt

Ja grib pagatavot īstu lazanju nu būsim nedaudz prātīgāki. Lazanjas pagatavošanai kā zināms vajadzīgas kā bešamel tā arī Boloņas mērce. Pačekojiet kā to gatavo Boloņas mērci jo nav tādas lasagnas mērces, nevajag lūdzu fantazēt. Kur nu vēl gatavot surogāt Boloņas mērci ar kečupu. Internetā var atrast visas receptes tā pat kā veikalos var atrast visas vajadzīgās sastāvdaļas. Trenniņam protams var arī šādi bet tas nav tas labākais variants. Lazanjas cepšanai labāk lietot tai paredzēto speciālo trauku šauru un ar augstām malām lai var likt lazanjas kārtojumumu vismaz piecās kārtās. Un lazanjas plāksnes labāk tomēr mērcēt no pieredzes saku, ir man gadījies ''aptaisīt'' kājas kad gar malām plāksnes palikušas cietas.Un pirmo kārtu traukā sāk ar lazanjas plāksnēm citādi kad gatavu būs jāliek uz šķīvja būs baigi dumjš paskats kad visa apakša jūk un brūk. Nu bet vienmēr ar kaut ko ir jāsāk, nekļūdās tikai tas kas ne ko nedara. Katrs sākums ir labs. Lai izdodās, Veiksmi arī turpmāk. emotion 

5 5 atbildēt