Reklāma
Hei, hei, eZZiiC klāt ar noslēdzošo bietīšbuntītes paēdienu!!!
Un tā, no visa pāri palikušas bija tikai mazās, mīļās biešgalviņas. Apņēmības pilns, eZZiiC iedefilēja virtuvē un ieslēdza fantāzijas apgriezienus uz pilnu klapi (nejaukt ar klOpi! ).
Finālā sanāca kas ļoti pagrūti definējams, bet nu tie apgriezieni bija vietā un laikā, ticiet...Hei, hei, eZZiiC klāt ar noslēdzošo bietīšbuntītes paēdienu!!!
Un tā, no visa pāri...
Reklāma
Hei, spokuči!
Izdevās fantastisks rīts. Nu jā, eZZiiC dabūja ts kultūršoku, piecelts nejēgā agri, un aiztransportēts jūras virzienā. Bet nu peldsezona ir atklāta, štrunts par sauli! Un atpakaļceļā eZZiiC ieraudzīja fantastiskas dzeltenas puķes mežā, sastapa mazu, mīļu glodenīti, iedraudzējās ar vāverīti un paspēja arī ar sēnēm parunāties (neprasiet bildes, zeķe aizmirsās...Hei, spokuči!
Izdevās fantastisks rīts. Nu jā, eZZiiC dabūja ts kultūršoku, piecelts nejēgā agri, un...
Reklāma
Padalīšos ar visiem savās šodienas vakariņās!
Viss, kas vajadzīgs; baltmaize - 300 g, trīs daiviņas ķiploku, vienu lielu vai trīs mazus sīpolus, 400 g rīsu, 15 g eļļas...
Mērcei; divas ēdamkarotes miltu, ūdens, divas ēdamkarotes tomātu pastas, divas ēdamkarotes krējuma, divas lauru lapas, apmēram piecas daiviņas.
Tātad tagad, pagatavošana!
Maltai gaļai...Padalīšos ar visiem savās šodienas vakariņās!
Viss, kas vajadzīgs; baltmaize - 300 g, trīs daiviņas...
Sena leģenda vēsta, ja sakrājušās daudz receptes datorā, noteikti viņas vajag ievietot spokos!
Tātad, es rakstīšu šeit recepti, kā pagatavot baklažānus ar siera un dārzeņu cepuri.
Tātad, būs vajadzīgi;
2 baklažāni, olīveļļa, viens ķiploks un garšvielas.
Tātad, abus baklažānus vajag sagriezt, atstāt sālsūdenī uz aptuveni desmit minūtēm un nosusināt...Sena leģenda vēsta, ja sakrājušās daudz receptes datorā, noteikti viņas vajag ievietot spokos!
Tātad, es...
Reklāma
Tad, kad sākās zemeņu laiks – šo pagatavoju, tagad izlēmu ievietot spokos, lai visi uztaisa. Tātad pavisam vienkārši un galvenais - bez daudz kalorijām!
Recepte nudien viegla! Manuprāt, ka pat mazs bērns šo varētu uztaisīt, jo tiešām tas ir viegli. Kas to, ko nemācēt? Nopirktās zemenes vai no dārza paņemt un viss, par medu gan vajag piedomāt, kur to ņemt....Tad, kad sākās zemeņu laiks – šo pagatavoju, tagad izlēmu ievietot spokos, lai visi uztaisa. Tātad pavisam...
Reklāma
Reklāma
Ola, olē, ho!
Nu ka jau eZZiiC solīja, brokastis.
No kā? Nu tak no biešu jaunajām lapiņām. Jocīgi, bet gandrīz aizmirsās lapiņas leCskapī. Tfu, tfu, tomēr pēdējā mirklī viss tika uzčinīts. Baudiet!
P.S. Arī armēņu ēdiens
Ola, olē, ho!
Nu ka jau eZZiiC solīja, brokastis.
No kā? Nu tak no biešu jaunajām lapiņām. Jocīgi, bet...