Sena leģenda vēsta, ja sakrājušās daudz receptes datorā, noteikti viņas vajag ievietot spokos!
Tātad, es rakstīšu šeit recepti, kā pagatavot baklažānus ar siera un dārzeņu cepuri.
Tātad, būs vajadzīgi;
2 baklažāni, olīveļļa, viens ķiploks un garšvielas.
Tātad, abus baklažānus vajag sagriezt, atstāt sālsūdenī uz aptuveni desmit minūtēm un nosusināt ar papīra dvieli. Pēc tam izvietot uz pannas, ieziest ar olīveļļu, ķiploku un garšvielām. Un pēc tam ievietot cepeškrāsni uz kādām aptuveni desmit minūtēm.
Tagad, kā pagatavot cepuri?
Tātad, būs vajadzīga;
Paprika, tomāti (man bija cherry tomātiņi), šampinjoni, siers (philadelfija), parastais siers (es izvēlējos Krievijas sieru), krējums, sīpolloki un garšvielas.
Pēc tam noteikti vajag visu sagriezt sīkās daļās! Papriku sagriež, tad tomātiņus, šampinjonus, sieru philadelfijas, parasto sieru, krējumu, sīpollokus un beigās pievienot garšvielas. Visu uzklāj uz baklažāna un veido tādu, kā cepurīti. Pēc tam jau noteikti ievieto uzsildītā cepeškrāsnī uz aptuveni 10 - 15 minūtēm. Piemēram man šis bija jaunums, jo baklažānus ēdu tikai otro reizi un sapratu, ka šī noteikti ir mana favorīt - recepte. Garšo vienkārši lieliski un smaržo arī burvīgi! Varbūt kādam nepatiks, bet ja pamēģināsiet uzzināsiet, cik garšīgi var no šī paēst! Manam draugam garšoja un beigās viņš apēdot visu pateica: ''Kur vēl? Vai tad visu apēdu?'' Tas man nedaudz bija smieklīgi, jo izrādās ka draugam māte kaut ko līdzīgu ir gatavojusi. Apmēram tā!
Un, ar to šoreiz atvadāmies!