Mamma bija šodien pirmajās sēnēs un tapa mans "firmas" ēdiens.
200 g gailenes (ja ir vairāk, tad var likt vairāk, mums tik vien cik mammai šodien salasījās) Var izmantot arī citas sēnes
Sviests 2 tējkarotes cepšanai
Eļļa cepšanai
2 gab. vistas filejas
½ trauciņš Dzintara kausētais siers ar baravikām
1 paciņa sausā zupiņa ar sēnēm
Sāls, garšvielas pēc gaumes
Ūdens
Pāris ēdamkarotes milti
Zaļumi
Piedevas pēc izvēles (man vislabāk garšo ar makaroniem)
Sēnes notīra, sagriež, apcep sviestā. Vistas fileju sagriež, apcep ar garšvielām, sāli. Sēnes ar gaļu liek kopā, pielej ūdeni, pieliek kausēto sieru, zupas paciņu, sāli pēc garšas un samaisa. Liek vārīties apmēram 15 min, pa to laiku izvāra makaronus vai citas piedevas. Pēc 15 min pievieno miltus, kas sajaukti ar ūdeni, lai sabiezinātu mērci. Piegriež zaļumus. Servē uz šķīvja un pasniedz.