Ķirbi nomizo,sarīvē.Sarīvētu ķirbi ar pienu sautē pusmīkstu,pievieno sarīvētus ābolus,sautē 5 minūtes,pievieno mannu,vēl sautē 5 minūtes.Masu nedaudz atdzesē.Olu baltumus saputo.Ķirbju masai pievieno cukuru,olu dzeltenumus un iecilā saputotus olu baltumus.Masu liek ietaukotās formiņās.Cep cepeškrāsnī 170-*С grādu temperatūrā apmēram 15-20 minūtes.
Sastāvdaļas:
Ķirbis 100 g
...Ķirbi nomizo,sarīvē.Sarīvētu ķirbi ar pienu sautē pusmīkstu,pievieno sarīvētus ābolus,sautē 5 minūtes,pievieno mannu,vēl...
Šodien gatavošu našķi no greipfrūta miziņām.Greipfrūtu rūpīgi nomazgā, ar asu nazi nogriež mizu līdz augļa (baltai daļai). Visiem garšo svaigi spiestās sulas un žēl mest ārā mizas,tāpēc šī recepte būs ļoti noderīga.Jā atstāt balto ,,miziņu,, tad sukādes bus rūgtas.Mizas sagriež sloksnītēs,liek uz lielas uguns vārīties (10 minūtes),tad izkāš,nosusina uz...Šodien gatavošu našķi no greipfrūta miziņām.Greipfrūtu rūpīgi nomazgā, ar asu nazi nogriež mizu...
Reklāma
Gaļu sagriež šķēlēs, izdauza ar gaļas āmuriņu. Malto gaļu sajauc ar sasmalcinātu sīpolu, ķiploku, sāli un pipariem, visu samaisa. Gaļas plāksni pilda ar sagatavotu masu un sarullē. Ruletītes sasien ar diegu, sakarsētā eļļā no visām pusēm apcep. Ruletītes liek katlā. Pannā apcep miltus, tiem pievieno ūdeni un vīnu, lauru lapu, sāli, uzvāra. Mērci lej pāri ruletītēm, pievieno burkānus, sautē...Gaļu sagriež šķēlēs, izdauza ar gaļas āmuriņu. Malto gaļu sajauc ar sasmalcinātu sīpolu, ķiploku, sāli un...
Labs vakars!
Atnākot mājās no darba , sagribējās izmēğināt ko jaunu. Par cik pie alus nekā uzkožama nebija, sāku dancot pa virtuvi :D +- recepte ņemta no neta, bet dažas lietas pielabotas. Katrā ziņā sanāca ideāli.
Sastāvdaļas : Bageti , vistas fileja , olas , siers , tomāti , sviests , zaļumi un garšvielas. ( proporcijas nelikšu,jo katrs gan jau var uztaisīt pa savam cik nu pats vēlās)Labs vakars!
Atnākot mājās no darba , sagribējās izmēğināt ko jaunu. Par cik pie alus nekā uzkožama nebija, sāku...
Reklāma
Reklāma
Miltus sajauc ar sāli,kariju,baziliku un olu,maisot pievieno alu.Krabju nūjiņas atsaldē,(var arī pirkt nesaldētas). Pannā karsē augu eļļu,apmērcē krabju nūjiņas mīklā un cep zeltaini brūnas.Pasniedz atdzesētas ar sagrieztiem dārzeņiem,zaļumiem un mērci.Piesakies virtuves jaunumiem!Labu apetīti!Uz tikšanos.
Sastāvdaļas;
Krabju nūjiņas 10
Ola 1
Milti 100 g
Sāls
...Miltus sajauc ar sāli,kariju,baziliku un olu,maisot pievieno alu.Krabju nūjiņas atsaldē,(var arī pirkt nesaldētas)....
Reklāma
Alus mīklas cepumi
Miltiem pievieno sāli,cukuru,samaisa,pievieno augu eļļu visu izmaisa.Pievieno alu un vēlreiz visu ātri samaisa līdz veidojas viendabīga masa, kas nelīp pie rokām un kuru varēs izrullēt.Bļodu ar mīklu ieliek uz 60 minūtēm ledusskapī atpūsties.Mīklu izveltnē ne pārāk plāni un ne pārāk biezi,sagriež sev vēlamā formā,cepumus pārkaisa ar sezama sēklām,cep 200*С grādu temperatūrā...Alus mīklas cepumi
Miltiem pievieno sāli,cukuru,samaisa,pievieno augu eļļu visu izmaisa.Pievieno alu un vēlreiz...
Reklāma