Labs vakars!
Atnākot mājās no darba , sagribējās izmēğināt ko jaunu. Par cik pie alus nekā uzkožama nebija, sāku dancot pa virtuvi :D +- recepte ņemta no neta, bet dažas lietas pielabotas. Katrā ziņā sanāca ideāli.
Sastāvdaļas : Bageti , vistas fileja , olas , siers , tomāti , sviests , zaļumi un garšvielas. ( proporcijas nelikšu,jo katrs gan jau var uztaisīt pa savam cik nu pats vēlās)
Alus maizītes20
315
0
Autora bilde
Šeit arī visas sastāvdaļas.
Autora bilde
Pirmais ko ir jāizdara ir jāizcep bageti. Ja esi nopircis jau ceptus,tad sākam ar šo daļu. Sagriežam vistas fileju gabalos kā attēlā , mērcējam olā , apviļāvam rīvmaizē un liekam cepties uz pannas.
Reklāma
Autora bilde
Jāizskatās aptuveni šādi. Varam uzklāt pa virsu sviestu,lai izkūst uz gaļas un tā paliks daudz sulīgāka un maigāka kas nozīmē arī to , ka liekot gaļu bagetos , maize paliks sulīgāka un nebūs tik sausa.
Autora bilde
Kad viss sacepts , liekam traukā atdzist. Sagriežam bagetus garumā +- 7-10cm (man sanāca griezt trīs daļā) un izgriežam vidutiņu. Vistas fileju ietinam sierā un prātīgi piestūķējam pilnu. Daram tā , lai paliek pāri divi nageti , jo viņi būs nepieciešami m, lai pārklātu maizīti un padarīt to gardāku.
Autora bilde
Jāsanāk +- šādi.
Reklāma
Autora bilde
Izkausējam uz pannas 50g sviesta, sagriežam un pievienojam mazos tomātiņus un atlikušos divus nagetus sagriežam mērcītei. Liekam klāt dilles, lokus, sīpolus.. visu ko sirds kāro.
Autora bilde
Sagriezto bagetu sagriežam vēl uz mazākām daļām ( tas tamdēļ,jo tā ir zacene kuru būs jāēd kompānijā nevis jārij nost vienam ) sastellējam kā veselu maizīti un klājam pāri gardo mērcīti.
Autora bilde
Varam pārklāt virsmu ar sieru ja gribās uzkodu sātīgāku.
Reklāma
Autora bilde
Ietinam follijā un liekam cepties cepeškrāsnī. 220°C uz 20min.
Autora bilde
Un šeit arī gala rezultāts. Man garšoja un sieva ēd ar gardu muti. :))
Paldies , ka lasīji. Uz drīz tikšanos :)