local-stats-pixel

Kraukšķīgi žagariņi bez olām0

Kraukšķīgi žagariņi bez olām

Miltus sajauc ar cukuru,sāli,cepamo pulveri.Konjakam pievieno ēdamkaroti ūdens,visam klāt pamazām pievieno aukstu ūdeni.Mīklu mīca līdz ir viendabīga.Mīklu liek maisiņa uz 20 minūtēm.Mīkla kļuva elastīga,tagad ar to viegli strādāt.Pannā lej eļļu uzkarsē.Mīklu sagriež strēmelītes,cep dažas sekundes.Žagariņus liek uz papīra pārkaisa ar pūdercukuru.Skaties no 100 gramiem miltiem sanāca tik daudz našķu,un galvenas vienkārši ātri.Laiks garšot;tas tik gards našķis.Kraukšķīgi,garšīgi un sātīgi!Labu apetīti!Uz tikšanos.

Sastāvdaļas;

Augu eļļa cepšanai

Milti 100 g

Ūdens 50 ml

Cukurs 1/2 tējkarotes

Sals 1/4 tējkarotes

Konjaks 1 tējkarote

Cepamais pulveris 1/4 tējkarotes

82 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000