Gaļu sagriež šķēlēs, izdauza ar gaļas āmuriņu. Malto gaļu sajauc ar sasmalcinātu sīpolu, ķiploku, sāli un pipariem, visu samaisa. Gaļas plāksni pilda ar sagatavotu masu un sarullē. Ruletītes sasien ar diegu, sakarsētā eļļā no visām pusēm apcep. Ruletītes liek katlā. Pannā apcep miltus, tiem pievieno ūdeni un vīnu, lauru lapu, sāli, uzvāra. Mērci lej pāri ruletītēm, pievieno burkānus, sautē gatavu (35-50 minūtes) Pirms pasniegšanas diegu noņem. Labu apetīti!
Sastāvdaļas:
Liellopa gaļa 300 g
Malta cūkgaļa 150 g
Milti 1 ēdamkarote
Sīpols 1/2
Ķiploks 1/2 daiviņas
Burkāns 1
Ūdens 100 ml
Sarkanvīns 100 ml
Sāls
Lauru lapa
Pipari
Augu eļļa