Melleņu saldējums – gribētos ticēt, ka melleņu veselīgums, redzes nostiprināšanas faktors un viss pārējais labais pārtrumpo trekno sastāvu. Bet lai vai kā, šis ir svaigs, saldens un garšīgs saldējums, kuram daļu apēdīsi, jau to jaucot saldējuma mašīnā. Ja tev nav saldējuma mašīnas, tad masu lej traukā un liec ledusskapī, un ik pēc stundas to apmaisi.
...
Melleņu saldējums – gribētos ticēt, ka melleņu veselīgums, redzes nostiprināšanas faktors un viss...
Reklāma
Reklāma
Tā kā ir vasara un gribās kaut ko garšīgu un veselīgu, nolēmu, ka ir jāpagatavo biezpiena torte.
Tātad, nepieciešamās sastāvdaļas:
1) 4-5 paciņas Selgas cepumu, atkarīgs, cik lielu torti grib
2) 500ml putukrējuma (es ņēmu putukrējumu, kurš jau ir ar cukuru, ja ņem parasto, nepieciešams pievienot putukrējumam kādas 2 ēdamkarotes cukura vēl, lai...
Tā kā ir vasara un gribās kaut ko garšīgu un veselīgu, nolēmu, ka ir jāpagatavo biezpiena torte.
...
Reklāma
ieteikshu jums baigi gardo receptu, ko atradu savas mammas recepshu gramata! tiesham ljoti garshigi cepumi! :)) ceru kad jums patiks! ;)
Vajadzigs: 100g istabas tepreturas sviests, 8 ed.k. bruna cukura, 1 kruze abola biezena, 1,5 kruzes milti, 2tej.k. kanelja, pus tej.k. cepama pulvera, skjipsninja sals, 1 kruze dzervenju (var ari izmantot citas oga, mellenes, avenes u.t.t.)
ieteikshu jums baigi gardo receptu, ko atradu savas mammas recepshu gramata! tiesham ljoti garshigi cepumi! :)) ceru...
Tātad, kā ik gadu, mans pienākums, kuru pati sev esmu piešķīrusi, ir gatavot torti mazajai māšelei dzimšanas dienā, un katru reizi es ar kaut ko eksperimentēju, arī šoreiz. Mans šedevrs tapa vakar pa nakti, šorīt beidzot saņēmos to ielikt šeit.
Mērķis nr1: uztaisīt pēc iespējas bērnišķīgāku torti. Protams, arī kaut ko tādu, ko pēc...
Tātad, kā ik gadu, mans pienākums, kuru pati sev esmu piešķīrusi, ir gatavot torti mazajai māšelei...
Reklāma
Reklāma
Reti jau gadās tādi vakari, kad uznāk vēlme gatavot, bet redz, ka gadās. Ar Promili (http://www.spoki.lv/profils/promileoo) bijām pārāk izsalkuši. Recepte nav nekas tāds pārak ūberkruts, drīzāk defs, bet gan jau kādam noderēs.
Piebilde: Sanāca gatavot diezgan vēlu, tāpēc nobesijos ar to fotogrāfēšanu dēļ gaismām, lūdzu par bilžu kvalitāti neaizrādīt. :D
Arī rakstu...
Reti jau gadās tādi vakari, kad uznāk vēlme gatavot, bet redz, ka gadās. Ar Promili...