Nepieciešamās sastāvdaļas vienai personai:
divas šķēles rupjmaizes
panna
eļļa
sāls,pipari.
Gatavo:Uz pannas uzlej eļļu un uzsilda pannu.
Tad uzliek abas šķēles rupjmaizes un virsū rupjmaizēm uzsit olu.
Nepieciešamās sastāvdaļas vienai personai:
Pavārs vai pavārīte :)
viena ola
divas šķēles rupjmaizes
panna
eļļa
sāls,pipari.
Gatavo:Uz pannas uzlej eļļu un uzsilda pannu.
Tad uzliek abas šķēles rupjmaizes un virsū rupjmaizēm uzsit olu.
kka maz un neliekas ipasi garsiigi? un kur palika pipari un sals?
labak ir ja maizej vidu izgriez caurumu un iecep olu ieksa un viducisus pectam izmerce ola un apcep :P
es šitā pat daru vienīgi abas maizes kopā saliekot pa vidu izgriežu apli vai kvadrātu un tad tajā iesito olu... :)
Kur ir rezultāts un kapēc tas raksts te tiek ielikts pusdesmitos, nevis pusastoņos?
Ew? Vari Atrast Googlee.com ka pareizi dir*u atslauciit. Tapat šis viss ir zināms no galvas jau .