local-stats-pixel fb-conv-api

5G apokalipse - mobilizēšanās0

Par pārsteigumu Estrai un Lolafam var teikt visu fakultāšu studenti bija pieteikuši savu līdzdalību projekta īstenošanai. Estra izteica savu sajūsmu par to, ka no fizikas fakultātes bija pats lielākais skaits studentu. Laiks uzsākt rīkoties nebija atliekams ne par sekundi. Svarīgākais plāna realizēšanas posms bija kopā ar studentiem uzkonstruēt un uzbūvēt kvantu datoru, ar kura palīdzību varētu pārspēt mākslīgā intelekta notikumu paredzēšanas jaudu. Protams, ka Estrai un arī citiem nebija ilūziju par to, ka agrāk vai vēlāk kvantu dators tiks mākslīgā intelekta pārtverts, bet tam gatavojoties viņi varēs notikumus un apstākļus sakārtot tā, ka mākslīgais intelekts vairs nespēs paredzēt katra cilvēka nākamo soli.

Estra ar Lolafa palīdzību ātri organizēja studentus, sadalot viņus grupās pēc fakultātes piederības. No katras grupas tika izvirzīts līderis, kurš organizēja pārējo darbu un saskaņoja plānus ar Lolafu un Estru. Teorētiskās fizikas fakultātes studenti sāka izstrādāt kvanut datora arhitektūru tajā pašā laikā elektronikas un sakaru fakultātes studentiem uzsākot nepieciešamās kvantu datora platformas būvniecību. Transporta un loģistikas fakultātes studenti palīdzeja Lolafam sakārtot vajadzīgo materiālu piegādi. Savukārt vadības un ekonomikas studenti kopā ar analītiķiem un statistiķiem sāka izstrādāt iespējamību un statistikas izvērtēšanas algoritmus, lai pienākot brīdim elektronikas un programmēšanas studenti varētu statistikas modeļus iekļaut kvantu datora programmās. Savukārt socialoģijas un psiholoģijas studenti uzsāka kampaņas, kurām vajadzētu rezultēties ar iedzīvotāju informēšanu un sagatavošanu mākslīgā intelekta konroles sagrūšanai. Visiem pārejiem studentiem tika uzticēts sekot līdzi notiekošajam un censties pirms laika pamanīt un novērst iespējamās kļūdas.
Lolafs studentu līderu sanāksmē kopā ar Estru vēlreiz uzsvēra pašu būtiskāko:
Pats svarīgākais mums ir kvantu datoru izolēt no jebkāda veida komunikācijām, lai mākslīgajam intelektam nebūtu iespēja sākt pārtvert mūsu rīcībā esošo tehniku. Bez tam, kad kvantu dators būs palaists mums būs jārīkojas ātri un pārliecinoši, jo paredzēt mākslīgā intelekta tehnikas pārtveršanas metodes mēs nevarēsim. Līdz ar ko, kad viss būs paveikts visiem būs jāturas pie saviem līdz tam izstrādātajiem plāniem, neliekoties par iepriekš notikušo ne zinis.
Estra papildināja Lolafa teikto:
Lai sajauktu mākslīgajam intelektam pēdas visiem projektā iesaistītajiem nāksies samainīties ar identitātām, līdz ar ko mākslīgajam intelektam nebūs iespēja noteikt autentiskās identitātes avotu. Tāpēc jau iepriekš visiem vajadzēs sagatavot savā rīcībā esošos dokumentus un atrast pēc iespējas sev līdzīgākus kursa biedrus, lai ar pēc iespējas nebūtiskākiem grimma un maskēšanās paņēmieniem vēlāk varētu apmainīt dokumentus. Laikam ejot tos pilnībā adaptējot savai bioloģiskajai identitātei.
Kad par būtiskākajām projekta īstenošanas detaļām bija skaidrība, lai mazinātu mākslīgā intelekta iespēju realizēt tā potenciālo pretspēku. Estra pieņēma lēmumu rīkoties zem apvienotās studentu sporta dienas aktivitātes izsludināšanas organizēšanas. Tika izveidota papildu studentu grupa, kura oficiāli pieteica dažādus konkursus un pārbaudījumus studentiem, kuri ņems dalību pasākumā. Mēdijos un pasākumu uzkaites reģistros tika izludināti aktivitāšu grafiki, izmaksas un noteikumi. Tika pat panākts tas, ka 'studentu sporta dienu' organizēšanai piesaistīja vērienīgākos sponsorus un tika sarunāts, ka no pasākuma vietas tiks translētas tiešraides, kas nevienā neizraisīja ne mazākās aizdomas par pasākuma patiesajiem nolūkiem un apjomiem. Ja viss notiks kā iecerēts, tad parastie ierindas iedzīvotāji arī nevarēs patiekt lielas izmaiņas, dzīvojot mākslīgā intelekta pakļautībā vai bez tā, tāpēc jo mazāk būs tādu, kuri zinās par patiesajiem notikumiem un to realizēšanos, jo labāk un tiek, kuri tika iesaistīti pasākumā būs jāizliekas, ka nekas tāds nekad arī nebija noticis.

5G apokalipse (iepriekšējie stāsti):
5G apokalipse - organizēšanās
5G apokalipse - rīcības plāns
5G apokalipse - atmiņas
5G apokalipse - sakāve
5G apokalipse

lasi, vērtē, komentē emotion

6 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000