local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!911

1237 24

Ir pagājis viens lielisks posms spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti spokos? Sākot ar atbildēm uz komentāriem, sekošanu spokiem, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm spoki.lv ir kļuvuši par sesto apmeklētāko portālu Latvijā. Es ceru, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāks un vēl interesantāks izklaides portāls.

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

1237 24 911 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 911

0/2000

nestrādā sociālo tīklu recidīva skala

9 1 atbildēt

Sākšu ar to, ka pārsvarā lietoju režģi. Apskatot nedēļas labākos pamanīju, ka katras lapas beigās ir tukša vieta. Kas gan tur slēpjas? Pārslēdzot uz klasisko- WOW īsts melnais caurums, kurā pazūd 4 raksti. Varbūt tādi melnie caurumi ir arī citur.

8 0 atbildēt

Ļoti daudziem Spoku lietotājiem ir vajadzīgs spellchecks kā raksta veidošanā, tā komentāros! Sirds sāp uz visām tām kļūdām skatīties, varbūt tad, ja viss būs sarkans, lietotājs ievēros, ka vajag palabot.

10 2 atbildēt

Ir protams forši saņemt medaļu admins vai reds iesaka, bet raksts īsti neizceļas uz pārējo fona..

Varētu ieviest līzīgi kā ir dienas jokiem, pie komentāra parādās zirga galva, tikai rakstam, kurš novērtēts ar redaktors iesaka vai admins iesaka, varētu kādu izcelšanas veidu izdomāt. Piemēram, raksts izceļas uz pārējo fona, kā izceltais raksts (reds iesaka- piemēram, tirkīzzilā krāsā, bet ja admins iesaka, tad piemēram, tumši zilā krāsā.) vai arī pie raksta virsraksta parādās maza medaļa..

Tā būtu arī vieglāk ieraudzīt un atvērt kādu labu rakstu, jo redz, admini ir novērtējuši ar medaļām.. 

8 0 atbildēt

varētu uztaisīt tā, lai ieejot kādas spoku džangas galerijā (es par sevi runāju, dzimumi var mainīties :D). parādās, kā viņa ir vērtējusi manus rakstus, komentārus, cik bieži skatījusies profilu un kkāda tāda infa. tad arī jebkurš lietotājs varētu noteikt, kuru lietotāju vieglāk ievilkt gultā, jo, ja patīk raksti vai komentāri, varbūt patīk arī kkas vairāk un kkas var sanākt :))

12 5 atbildēt

Spokos varētu būt visu laiku top 100 ,lai varētu redzēt vispopulārākos un vairāk plusotos rakstus ;)

8 1 atbildēt

Man iešāvās prātā viena doma, kuru apšaubu to realizēšanai. Spoki.lv forums, kurā cilvēki varētu veidot postus izteikt savas domas, vērsties pēc palīdzības un t.t... Iespējams šī doma pat nebūtu ļoti aktuāla..

24 17 atbildēt

Noņemt iespēju dzēst komentārus galerijās - citādi zūd dažu lietotāju tāaaadas pērles... :D

9 2 atbildēt

Vēlētos lai no biržas sadaļas "Mans konts" oligarha medaļas mērītājs, kas parāda vai šodien esi spekulējis ar savām akcijām tiku pārvietots uz galveno profila lapu turpat, kur tagad atrodas recidīvista medaļas mērītājs un O!zorro medaļas mērītājs, jo nav vēlēšanas vairākkārtīgi iet biržas sadaļā lai tikai apskatītos vai tā iedaļas ir iekrāsojusies zilā krāsā, bet veicot šādas izmaiņas varētu pārliecināties vai visām 3 medaļām dienas limita iedaļa ir zilā krāsā. :)

8 1 atbildēt

filtrēt ne tikai rakstus pēc kategorijām, bet arī pēc autoriem. 

11 4 atbildēt

Uzlabot meklētāju tiktāl, ka var meklēt noteiktās kategorijās un arī starp konkrētu spoku rakstiem. Piemēram, starp maniem 1000 rakstiem :D

8 1 atbildēt

Būtu stilīgi ja katru mēnesi spokos mainītos recidīvista medaļa un tad gada beigās tev iedot medaļu piemēram "Recidīvists 2012" ja tu katrā mēnesī dabūj pa 1 medaļai

8 1 atbildēt

Varētu recidīvistu un to otru uz 15 dienām (un kaut vai cepumus dot uz pusi mazāk), lai nav tā, ka kādā 25. dienā tev neiet nets un jāsāk viss no sākuma

11 4 atbildēt

Būtu ļoti jauki, ja varētu izdzēst video no raksta. Cik zinu, tos var tikai nomainīt, bet izdzēst pavisam nav iespējams.

10 3 atbildēt

Kā jau uz ziemassvētkiem būtu ideāli ja varētu uztaisīt ka spoki varētu uzdāvināt citiem savus cepumus . vai uzdāvināt kādu spēju

11 4 atbildēt

Lai profila lapā redaktoriem,adminiem,supperadminiem rādītos atsevišķa sadaļa,kurā būtu savāktie punkti,apstiprināto un dzēsto rakstu skaits:)

7 0 atbildēt

ir menaļas gada spoks, gada raksts, varētu ieviest arī medaļu - Gada uzlecošā zvaigzne.

Gan jau ka katru gadu ir kāds spoks, kas parādās šeit kā jauniņais un daudz ko izdara labu un interesantu!

9 2 atbildēt

Iespēju dzēst savus komentārus pa taisno caur profilu, bez ieiešanas rakstā, kurā komentēts!

 

7 0 atbildēt

Vajag uztaisīt tā, lai video arī var būt rakstam vidū un zem tiem varētu arī ielikt komentārus. Citādi tomēr pa attiecīgām tēmām maksimāli kvalitatīvu rakstu nevar izveidot!

13 6 atbildēt

Jāpadarbojas ar spoku mobilo versiju. Caur telefonu vēl arvien daži linki, kā piemēram "iet uz profilu" ir bez ".tvnet" (neko citu nav sanācis pārbaudīt), kā dēļ aiziet uz nekurieni :)

7 0 atbildēt
« 7  8  9  10  11 »