local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!911

1237 24

Ir pagājis viens lielisks posms spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti spokos? Sākot ar atbildēm uz komentāriem, sekošanu spokiem, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm spoki.lv ir kļuvuši par sesto apmeklētāko portālu Latvijā. Es ceru, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāks un vēl interesantāks izklaides portāls.

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

1237 24 911 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 911

0/2000

ienāca prātā jauna ideja medaļai ... :D atnāca man te vēstule ka jau 3 gadus esmu šeit .. nu ko kāpēc lai nebūtu tāda medaļa kas ik pēc gada mainās uz savādāku..  nekas noderīgs bet nu kautkas jauns :) 

 

p.s ieasaku lapā izmantot mazāk JS, Flach etc .. savādāk uz lēnākiem kompjiem bik iefrīzo .. iesaku updeitoties uz HTML5 :) nu vismaz pēc laika .. lai browseru ražotāji izlabojās kārtīgi :) 

9 0 atbildēt

Medaļas pie katra raksta galvenajā lapā izskatās labi. Varbūt viņas var ielikt arī profilā? Tas tukšums zem +/- ir kā radīts tam.

9 0 atbildēt

vairāk izsoles uz kinīti!!!!

9 0 atbildēt

Vairāk izsoles.. C'mon.. JA nav ko izsolīt, tad vismaz ieliekat izsolēs "Divīti", kādu ekskluzīvu medaļu, kuru spoki sen jau kā vairs nevar dabūt.. Vēl dzirdēju no viena spoku labu ideju, tādu izsoli, kurai uzvarētājam iedod atlikušos krutuma punktus līdz nākamajam līmenim (Cepumus, gan nē)..  Teikšu atklāti, man ir pietiekami daudz cepumi un nesaprotu, kāmdēļ man viņus tik daudz vajag? Iztērēt nu ne kādi nevaru (First World Problem).. 

11 2 atbildēt
-1000 nopirkta spēja Izslēgt reklāmas 1 gab. šodien Da, labi... Gandrīz sirdstrieku dabuju! Iepriekš es ar 1000 cepumiem varēju uz gandrīz gadu atļauties bez reklāmām spokos dzīvot.emotion
9 0 atbildēt

Labdien!

Izmēģināju iepēju ielikt rakstu.

Pateikšu godīgi - rakstu ievietošanas rīks ir visai paskops! Kāpēc gan to neveidot izmantojot bezmaksas pluginu CKEditor vai tam līdzīgu? Lai useri pārāk neaizrautos ar 'mākslu', CKEdit iespējas var ierobežot. Bet parādītos iespēja rakstus normāli noformēt. Piemēram, bez vajadzības nelikt attēlus pa visu slejas platumu, bet ļaut tekstam to apkļaut no labās, vai kreisās puses.

Šit links uz CKEdit, piemēram http://ckeditor.com/demo

8 0 atbildēt

Kas pie velna ir tas?

http://www.bildites.lv/images/3uy0vmv80vor68zrw.jpg

Es taču esmu nopircis spēju „Izslēgt reklāmas”, tātad nevēlos redzēt nekādus izlecošus sūdus. Jau tas logs „Tev patiks arī šie raksti” labajā malā nekam neder, taču šis ir par traku. 

9 1 atbildēt

PAYPAL! Kaapec neredzu nekur kaa papildinaat kontu ar PayPal? Ar paypal ir daudz eertaak papildinaat kontu. Es piemeram dzivoju arpus LV, man nav Latvijas nr un ja butu tad vienalga Es papildinat kontu nevaretu. Otrs tas ka man nav LV bankas konta ar ko papildinat spoku kontu, bet ar savu arzemju karti man butu komisija 20Eur, Es vnk nevelos 20Eur ziedot par parskaitijumu,  ja butu izvele tad labak tos 20Eur noziedotu Spokiem nekaa bankai par kkaadu smiekligu pakalpojumu.

8 0 atbildēt

nestrādā sociālo tīklu recidīva skala

9 1 atbildēt

Nespēju noticēt, ka vēl aizvien ir problēmas ar rakstu pievienošanu, kad, mainot attēlu secību, jaucas teksts vietām..

8 0 atbildēt

Sākšu ar to, ka pārsvarā lietoju režģi. Apskatot nedēļas labākos pamanīju, ka katras lapas beigās ir tukša vieta. Kas gan tur slēpjas? Pārslēdzot uz klasisko- WOW īsts melnais caurums, kurā pazūd 4 raksti. Varbūt tādi melnie caurumi ir arī citur.

8 0 atbildēt

neaktīvajiem rakstiem aiz nosaukuma parādās kurš pēc kārtas uz redaktora parbaudi tas ir piem. (56.)

10 2 atbildēt

Brīnos, ka pa šito vēl neviens nav ierunājies - Lai video varētu ielikt arī raksta vidū, ne tikai beigās, un lai nākamajā lapā tas video vairs nebūtu..

12 4 atbildēt

Spējas" Izslēgt reklāmas" Cenu vajg samazināt. 200 līdz 300 cepumi par šo spēju būtu ok.

9 1 atbildēt

Būtu ļoti jauki, ja uzlabotos spoki.lv Android versija. Sēžu un rakstu šo no personālā datora, jo planšetē to izdarīt ir super grūti. Rakstus pārskatīt (piemēram, sadaļa "jaunākie") ir arī grūti, man ir jābūt ērgļa redzei, lai salasītu nosaukumus, pietuvināt ar nez kāpēc nevaru vairs, un pirkstiem kā sērkociņiem- uz nosaukuma trāpīt un uzspiest ir nereāli. Mani pirksti tā jau ir maziņi, smalciņi, bet man pat tas sagādā grūtības.

Atbildēt uz komentāriem- nav tādas opcijas. Redzēt, cik plusus saņēmis komentārs- neiespējami. Piekļūt sava profila informācijai, vēstulēm utt- neiespējami. Skatīties lietotāju galerijas- neiespējami. Gluži vienkārši nevar to izdarīt. Rodas jautājums- ko es varu darīt spokos, ja ne to visu?

Būtu forši vismaz piekļūt savam profilam, redzēt, kas man komentējis rakstu vai atbildējis uz komentāru.

8 0 atbildēt

Manuprāt, būtu labāk, ja paceļot rakstu paliktu oriģinālais publicēšanas datums. emotion

8 0 atbildēt

1)Pieprasu ,lai bloķēto spoku raksti būtu neredzami priekš bloķētāja! Muļķīgi sanāk,kad es bloķēju "FunFaceTv",lai viņu un viņa rakstus neredzētu,bet es šo spoku vēl aiz vien redzu,jo man kaut kā negribās bojāt viņa rakstus ,liekot mīnusus katru reizi ,bet man netīk redzēt viņu un viņa kvalitatīvus rakstus...

2)Derētu kaut kādu spoki.lv forumu,lai varētu apjautāties,padomāt kopā par kaut ko,sniegtu /saņemtu padomu

8 0 atbildēt

Ļoti daudziem Spoku lietotājiem ir vajadzīgs spellchecks kā raksta veidošanā, tā komentāros! Sirds sāp uz visām tām kļūdām skatīties, varbūt tad, ja viss būs sarkans, lietotājs ievēros, ka vajag palabot.

10 2 atbildēt

Gribu kādam uzdāvināt Cūkas laimes loterijas biļeti, tagad to varu nopirkt tikai sev. Varētu būt tāda pat kārtība kā ar cepumu pārsūtīšanu, ka jāuzrāda tikai niku, kam biļete jānosūta. Pirmssvētku laikā vēlams rīkot akciju bez komisijas maksas.

8 0 atbildēt

Šīs sadaļas ieteikumus, kurus doma ir realizēt un kuri ir realizēti, varētu iekrāsot, vai kkā tamlīdzīgi izcelt.

Lai citi redz, kad tiek veikti uzlabojumi :)

8 0 atbildēt
« 6  7  8  9  10 »