local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!911

1237 24

Ir pagājis viens lielisks posms spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti spokos? Sākot ar atbildēm uz komentāriem, sekošanu spokiem, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm spoki.lv ir kļuvuši par sesto apmeklētāko portālu Latvijā. Es ceru, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāks un vēl interesantāks izklaides portāls.

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

1237 24 911 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 911

0/2000

Iespēju bloķēt atsevišķus lietotājus, lai viņi nevar atvērt rakstu. Kaut 100 cepumi par bloķējamo lietotāju.

Savādāk vērtējums tiek vērtēts pēc lietotāja vārda, nevis pēc raksta satura.

Tas vairs nav godīgi. 

10 0 atbildēt

GALERIJĀS

Sākt rādīt galeriju albumus no jaunākā nevis vecākā.

 

10 0 atbildēt

Superoriģinālrakstiem vajag raksta vērtēšanas iespēju arī raksta beigās. Savādāk sāc lasīt komentus un pavisam aizmirsti, ka neesi novērtējis rakstu!

13 3 atbildēt

Būtu forši, ja arī mobilajos spokos (m.spoki.lv) būtu iespēja atbildēt komentāram :)

Protams, pavisam labi būtu izveidot aplikāciju Andrīšiem :)

9 0 atbildēt

domāju,ka attēlu galeriju un gif'u kategoriju nevajdzejā apvienot emotion

16 7 atbildēt

Spokiem vajadzētu jaunu dizainu un kā draugos savam profilam katrs varētu uzlikt savu :)

21 12 atbildēt

Izskatīju visus komentārus līdz 8. lapai un pietrūka spēka turpināt, tāpēc nezinu, vai šāds ieteikums jau ir bijis, bet es iesaku Spoku topa sadaļā uztaisīt vēl vienu rāmīti, kur tiek vērtēti jaunie spoki, kur tas koeficients veidojas no attiecības starp reģistrācijas datumu un saņemtajiem plusiem vai ko tādu. Manuprāt, tas palīdzētu jaunajiem spokiem vairāk censties un nepadodies, redzot, ka viņu raksti ne tuvu nav tik populāri (bet tāpēc ne mazāk labi) kā pieredzējušo lietotāju raksti :)

9 0 atbildēt

Gribu, lai savā profilā var redzēt, pats savus populārākos komentārus.

9 0 atbildēt

Manuprāt spoku meklēšanas sistēma nav pilnīga. Varētu ieviest vismaz nelielu filtru, piemēram meklēt tikai virsrakstā, vai meklēt iekļautās frāzes, vai meklēt to izņemot to.

9 0 atbildēt

Koderiem būtu jāizdomā, kā labot problēmu ar gariem nikiem virs profila bildes. Es iesaku vispār aizvākt to ahoi sveicienu.

10 1 atbildēt

varētu izveidot sadaļu māksla, lai "mākslu" nevajadzētu ievietot pie Stils&Mode sadaļas. :) :) 

10 1 atbildēt

varētu beidzot sačiņīt, lai spoku pastā meklējot vēstules no konkrētiem lietotājiem, tas tā arī notiktu, nevis atrastu kkādas trīs vēstules no 103, bet pārējais parādās vnk kkāds kišmiš ar rozīnēm ar random lietotāju vēstulēm. 

10 1 atbildēt

Prasas pec kadas pogas pie komentariem,lai pa taisno varetu nosutit sudzibu adminiem par spamosanu komentaros,jo ta jakope links un vel jaraksta PM adminiem.

Vel kas,caur m.spoki.lv nevaru redzet videoklipus rakstos kaut ieprieks vis darbojas nevainojami. Fix it!

10 1 atbildēt

vairāk izsoles uz kinīti!!!!

9 0 atbildēt

Ja maina orga pievienošanas noteikumus, būtu ļoti jauki, ka par to tiek informēti arī parastie spoki. Runa ir par punktu 2.18.1.1.

9 0 atbildēt

Piedāvāju medaļu "dienas/nedēļas/mēneša raksts"

9 0 atbildēt

Ja izsole saucas parastā, tad tai tādai arī vajadzētu būt, nevis beigties negaidīti servera darbības dēļ. Ja šādu servera rīcību mainīt nevar, tad varbūt parastajām izsolēm pacelt solīšanas cenu no 1 līdz 3 cepumiem. emotion

10 1 atbildēt

Man šķīet, ka par katru rakstu  nevajag dot seifos medaļas, jau esam apkārti kā tādi ,, krievu ģenerāļi'' . Labāk  1 cepumu medaļas vietā. Ja nu ļoti gribas, tad par katru 10. rakstu būtu gana daudz.

10 1 atbildēt

1.Dot medaļu par sakrātām 10 medaļam ''Dienas doma''

2.Dot medaļu spokam kurš sakrājis 12 medaļas ''Sociālists'' un 3000 cepumus un krutuma punktus

3.Superadminiem dot medaļu ''Superadmins'' nevis vienkārši ''Admins''

4.Spēja ''Zīmulis'' varbūt varētu maksāt mazliet dārgāk bet visu mēnesi varētu mainīt krāsu nikam

5.Pie smaidiņiem pielikt vairāk memes komiksu sejas piemēram noteikti vajadzētu okay seju

6.Medaļai zole ''Zole 3000'' dot nevis 1000 bet 3000 cepumus un krutuma punktus

7.Ieveist vēl kādu spēju kura būtu piejama no 14.līmeņa(Eņģelis) un kādu citu spēju kura būtu piejama no 15. līmeņa(Erceņģelis)

9 0 atbildēt

Medaļas pie katra raksta galvenajā lapā izskatās labi. Varbūt viņas var ielikt arī profilā? Tas tukšums zem +/- ir kā radīts tam.

9 0 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »