local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!911

1237 24

Ir pagājis viens lielisks posms spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti spokos? Sākot ar atbildēm uz komentāriem, sekošanu spokiem, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm spoki.lv ir kļuvuši par sesto apmeklētāko portālu Latvijā. Es ceru, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāks un vēl interesantāks izklaides portāls.

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

1237 24 911 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 911

0/2000

Derētu pie Topiem ieviest, lai uzrādās, cik ir katra topa rekords un kurš lietotājs to sasniedzis. :)

7 0 atbildēt
Mobilo versiju NOTEIKTI vajag uzlabot. Lūdzu pacentieties, jo spokos nereti ieeju no telefona. Paldies.
7 0 atbildēt

Kā jau uz ziemassvētkiem būtu ideāli ja varētu uztaisīt ka spoki varētu uzdāvināt citiem savus cepumus . vai uzdāvināt kādu spēju

11 4 atbildēt

Uzlabot meklētāju tiktāl, ka var meklēt noteiktās kategorijās un arī starp konkrētu spoku rakstiem. Piemēram, starp maniem 1000 rakstiem :D

8 1 atbildēt

Pieprasu,lai pie virsraksta,kad atver rakstu,parādās medaļas,kuras iegūtas par šo rakstu un kas iedevis

7 0 atbildēt

spoki.lv android versija ;D

7 0 atbildēt

Man ir neliels priekšlikums/ ideja.. Tie kas ir aktīvi pirāti un izmanto portālu fano .lv, zin, ka tur ir tāda iespēja kā pieprasījumi. 

Derētu te arī ko tādu ieviest, piemēram, lietotājs rasty izveido pieprasījumu rakstam par tēmu "murgi", un, piemēram, Moonwalker ierauga pieprasījumu, saprot, ka viņš var uztaisīt kvalitatīvu rakstu un uzbliež augšā rakstu "Slavenību murgi".. 

Lai tas viss nepārvērstos par bazaru, tas kas pieprasa rakstu, piemēram, iekasē 1000 cepumus un ja kāds izveido rakstu par viņam interesējošo tēmu, viņš pārskaita tos 1000 cepumus autoram, ja tas ir izveidojis kvalitatīvu un tēmai atbilstošu rakstu. (skaitās tikai orģinālie un superorģinālie raksti). un vajadzētu kādus ierobežojumus tam visam, lai neveidotos nekvalitatīvu rakstu plūsma. Jābūt noteiktam līmenim, vai jābūt Autoru autoram.. 

Idejas pamatojums: Šādi spoki paši var piedāvāt kādus rakstus vēlas redzēt un mudināt citus veidot kvalitatīvu saturu, lai liekus cepumus iekasētu! 

Papildināts: Tas i es iesaka, lai piemēram, autors saņemtu tos iekasētos cepumus viņa rakstam ir jādabū noteikts skaits plusu, piemēram, 500

7 0 atbildēt

vajag iesviest kādu sadaļu - anonīmas vai atklātas sūdzības par administrāciju, lai arī lietotāji var izrādīt inaciatīvu administrācijas sastāvā ar saviem piedzīvotiem atgadījumiem un sūdzībām.

7 0 atbildēt

Veidojot rakstu būtu labi, ja varētu avotā ielikt vairākas atsauces, nevis tikai vienu. Varētu tur būt kaut kāds plusiņš ( līdzīgi kā  youtube linkus liekot), kuru nospiežot atvērtos jauns laukums, kur ierakstīt nākamo atsauci...emotion 

Vēl noderētu iespēja vērtēt ar +- galerijās ievietotos komentārus.

 

Ja kāds lietotājs atsūta vēstuli, kurā ir ievietoti kaut kādi smaidiņi, atbildot uz šo konkrētu vēstuli- smaidiņi pazūd. To varētu salabot.emotion

7 0 atbildēt

Kas tās par medaļām "Balles karalis" un "Tusētājs"? Tas ir kkas visiem visiem visiem jeb kaut kā īpaši?

7 0 atbildēt

Mobīlā versija būtu lejupielādējama Android un  IOS tālruņiem kā aplikācija.

7 0 atbildēt

Vajadzētu sačinīt meklēšanas funkciju, vēljoprojām baaaaigi mistiski strādā ...

7 0 atbildēt
7 0 atbildēt

Likmju biržu atgrieziet

7 0 atbildēt

Noteikti vajag izveidot sadaļu CEĻOJUMI! Es jau te paris savu ceļojumu rakstus esmu ielicis, bet tā īsti nevaru saprast kam to pievienot! Es pievienoju pie vēsture un fakti, admins pārliek pie likteņstāstiem. Kad pievienoju jau pie liktensstastiem, admins pārliek pie Tribīnes. Nekāda kārtība ne noteikumi!

7 0 atbildēt

Manuprāt vajag ieviest tādu lietu, kā vārdu skaitīšanu rakstos, tā pat kā wordā. Man piemēram katru orģinālrakstu taisnot vajag visu tekstu kopēt un mest wordā, lai pārbaudītu vai tiešām ir pāri 300 vārdiem. Tieši tāpēc, domāju kāpēc neieviest so fīču, kas atvieglinās visu procesu pašā raksta izveides sadaļā ?

7 0 atbildēt

Vajadzētu spēju "Gramatikas Tante" kas var labot kļūdas rakstos

7 0 atbildēt

Es gribu no telefona pievienot galerijas! Nu lūdzu! apsolos, ka nelikšu daudz `selfijus` :))

7 0 atbildēt

Būtu feini ieviest sistēmu kas raksta autoriem ļauj izveidot sarakstu ar cilvēkiem kam liegta pieeja šī autora rakstiem. Vai piemēram iespēju nobanot cilvēkus kas apzināti uzbrūk un heito kādu autoru. Tā vietā vienkārši abas puses neredz otra rakstus un nevar tos komentēt. Un kasīšanās atcelta. Plus svētā iespēja katram izteikties netiek zaudēta. Katrs taisa savus rakstus un pulcina ap sevi tos kas atbalsta. Bez heiteriem flameriem un troļļiem. Bieži vien viens vai daži indivīdi var piedrazot jebkura sakarīga raksta komentārus ar naidu un sviestu. Un jebkāda konstruktīva diskusija tiek iznīcināta. Ja jau reiz respektējam katru tik ļoti tad arī autoriem pienākas iespēja rakstīt par savām tēmām un netikt par to pazemotiem. Ja nepatīk raksts priekš tam ir domāta +/- sistēma ja reiz autors ir nebaudāms viņa rakstu neskatās un viss. 

8 1 atbildēt

Varbūt šo sadaļu vajag slēgt? Šī sadaļa nav tīrīta ļoti, ļoti ilgi.

Nevienam nerūp ko mēs te čīkstam un iesakām. Uzlabojumi tāpat nenotiek.

7 0 atbildēt
« 8  9  10  11  12 »