local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!911

1237 24

Ir pagājis viens lielisks posms spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti spokos? Sākot ar atbildēm uz komentāriem, sekošanu spokiem, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm spoki.lv ir kļuvuši par sesto apmeklētāko portālu Latvijā. Es ceru, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāks un vēl interesantāks izklaides portāls.

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

1237 24 911 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 911

0/2000

Ieviesiet SMS sistēmu un lai varētu nopirkt cepumus un pacelt līmeni un tā.

2 22 atbildēt

Gribētos lai spokos pievienotu sekojošās lietas!

1.ādiņas kā draugos vai tamlīdzīgi,piem varētu katrs spoks mainīt spoku izskatu kā grib krāsu,atēlus gar malām,augšā

2.lieta vajadētu izvaidot jaunu sadaļu-Broniji.

jo citādi liekot rakstus kā pmv,pony comix u.c. baigi daudz heiteru saliek mīnusus tikai tapēc ka nepatīk broniji nevis dēļ raksta kvalitātes un baigi riebīgi komentāri arī nāk no heiteriem!

2 23 atbildēt
Varētu uzstaisīt mūzikas kategoriju. Un.. Arii vareetu ka pa nakti (nu pieņemsim no 01:00 - 6:00) visas fīčas vai iespējas ir pa velti ;)
5 27 atbildēt

ideja 15.līmeenim trollis

0 22 atbildēt

Gribētu lai vsp rakstos nebūtu jaliek galerijas.emotion

0 22 atbildēt

Jaunu nodaļu priekš Teenage post un tādā garā :) 

1 24 atbildēt

 zinu, ka spokiem ir grutibas ar budzetu. Tapec sorit rita agruma ienaca prata ideja, mazliet nospikota no sejas gramatas. Ta tad, centisos apskaidrot, kas mana galva ir. Cik noprotu, tad spoki.lv ir vieta, kur katrs var ievietot sev tikamu lasam/skatam vielu, pec izveles. Ta tad, varetu pieaicinat lielus un mazus uznemumus, kas spokos taisitu savus rakstinus par savu produkciju un aktualitatem sava uznemuma, to publicesana varetu but bez maksas, bet lai izceltu vinu rakstus un padaritu kaut ka atskirigus, viniem butu jalieto cepumi un cepumi butu viniem dargaki neka parastam spoku lietotajam un sie cepumi viniem butu jaiegadajas par naudu. Visus vinu rakstus varetu ievietot speciala kategorija, ka piemeram, sponsori vai kaut ko tadu. Es ceru, ka sapratat manu ideju. Dros, ka izklausas divaini, bet ja vinu pieslipetu, tad varetu but, tas, kas spoki.lv ir vaidzigs. Ceru, ka kaut maz lietinj palidzeju. 

0 23 atbildēt

liels lugums lai katru  dienu iedotu pa divdesmit cepumiem  

emotion 

0 23 atbildēt

Varētu izveidot tādu sadaļu kur pats var uztaisīt komiksus

3 28 atbildēt

Ierosinu to, ka nereģistrēti lietotāji nevar apskatīties nevienu rastu, bet var uzzināt tikai to, ka pastāv tāds raksts, piemēram, nereģistrētais redz rakstu par kkādiem vēstures notikumiem, bet pēkšņi, kad grib atvērt rakstu, parādās uzraksts vai kaut kas tamlīdzīgi: "Piedodiet, bet nereģistrētie lietotāji nevar apskatīties rakstus!"

13 41 atbildēt

Es pieprasu spēju jebkuram redzēt, kurš salicis mīusiņus. Tagad varat mani klapēt :D

4 32 atbildēt

Pieprasu lai komentāri kuri ir dabujuši vairāk kā 10 mīnusus lai tie komenti tiktu izdzēsti jo saitā ir daudz komentu kuriem ir vairāk par 10 mīnusiem                               

1 30 atbildēt

Iespēju izdzēst komentārus no sava raksta, jo kā es saprotu, katram pieder raksts un katram ir tiesības to pilnībā kontrolēt

Starp citu, vajag uztaisīt tā, lai var komentāru pārlabot komentāru 30 minūšu laikā pēc tā ielikšanas (nevis jau pēc pirmā labojuma neredzman smaidiņus un pēc trešā vairs nevar labot un sit uz augšu)

11 43 atbildēt

Ierosinu bez žurnālistiem šādus rangus

Lietotājs: parastās

Žurnālists: Var ielikt rakstu bez adminu un redaktoru apstiprinājuma

Ģenerālžurnālists: Var ielikt rakstu bez apstiprinājuma, var dot katru otro mēnesi (ik pēc 2 mēnešiem 5 jaunas medaļas) 5 "Ģenerālžurnālists iesaka" medaļu. Papildus tai nāk klāt 50 cepumi.

Direktors: Var ielikt rakstu bez apstiprinājuma, var dot un atņemt žurnālista statusu, var dot 5 medaļas "Direktors iesaka" katru otro mēnesi.

Virsdirektors: Var ielikt rakstu bez apstiprinājuma, var dot un atņemt žurnālista statusu, paaugstināt to līdz direktoram, dzēst jebkura žurnālista, augstākā žurnālista, ģenerālžurnālista un direktora rakstu, dot 5 "Virsdirektors iesaka" medaļas katru mēnesi

Ģenerāldirektors: Var ielikt rakstu bez apstiprinājuma, var dot un atņemt žurnālista statusu, paaugstināt to līdz virsdirektoram, dzēst jebkura rakstu, izņemot lietotāju, sūtīt vienu vēstuli visiem, vai noteiktām grupām, izņemot lietotājiem, var kandidēt par redaktoru un adminu, dot 5 medaļas "'ģenerāldirektors iesaka" katru nedēļu?

Ko sakāt?

8 42 atbildēt

Nevajag lai tās bildes/gifi kas jau spokos bijuši iekrāsotos sarkanā rāmi.

8 50 atbildēt

es pieprasu to ka var jau nobalsot neatverot rakstu....

6 51 atbildēt
8 avatars8

spokos varētu būt ādiņas, un kad uziet uz profilam tad skanētu dziesma, ko profila īpašnieks  izvēlas, un izsolē varētu būt kaut kas foršāks par biļetēm .

21 70 atbildēt
« 30  31  32  33  34 »