local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!911

1237 24

Ir pagājis viens lielisks posms spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti spokos? Sākot ar atbildēm uz komentāriem, sekošanu spokiem, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm spoki.lv ir kļuvuši par sesto apmeklētāko portālu Latvijā. Es ceru, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāks un vēl interesantāks izklaides portāls.

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

1237 24 911 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 911

0/2000

Es gribu no telefona pievienot galerijas! Nu lūdzu! apsolos, ka nelikšu daudz `selfijus` :))

7 0 atbildēt

Ir viena ideja.. Varētu spoku profilā ieviest kaut ko līdzīgu sasniegumu kartiņai.. Piemēram, plusotākais raksts, cik kopā plusi ir saņemti, cik mīnusi, cik medaļas, kura veida medaļa ir visvairāk saņemta, tas pats arī uz komentāriem, kaut kā parādīt spoka sasniegumus. 

7 0 atbildēt

Varbūt šo sadaļu vajag slēgt? Šī sadaļa nav tīrīta ļoti, ļoti ilgi.

Nevienam nerūp ko mēs te čīkstam un iesakām. Uzlabojumi tāpat nenotiek.

7 0 atbildēt

Vēlētos spoku Android aplikāciju.emotion

7 0 atbildēt

Lūdzu , labojiet savlaicīgi dokumentus!

Biežāk uzdotie jautājumi (BUJ)

2. Kur var redzēt lietotājus tiešsaistē?

Lietotājus, kuri šobrīd atrodas tiešsaistē var redzēt galvenās lapas labās malas lejasdaļā, blokā „Šobrīd portālā”. Uzkliko uz „reģistrētie” un atvērsies lapa ar lietotājiem, kuri šobrīd skatās spoku lapu.

 sen jau atrodas kreisajā malā

 5. Kā nopelnīt vai zaudēt cepumus par rakstiem un komentāriem?

jālabo saskaņā ar pēdējām izmaiņām

11. Kā pievienot rakstu?

 Raksta pievienošanas apraksts atrodas sadaļā „Palīdzība”. Lasi vairāk>> atveras ļoti novecojis jacky raksts Kā pievienot rakstu?  Varētu nomainīt ar jauno EV1TAS rakstu

Kā pievienot rakstu? 2.0

 12. Kādi ir raksta pievienošanas noteikumi?

Raksta pievienošanas noteikumi ir izklāstīti sadaļā „Palīdzība” Lasi vairāk>> atveras ļoti novecojis jacky raksts Portāla lietošanas noteikumi.

Noteikumi 

 

  24.10.2014. EV1TA izlaboja

6 0 atbildēt
Pieprasu ērtāku profila pārskatu mobilajos telefonos. Savādāk ver vaļā datorlapu. Un tā rij daudz...
6 0 atbildēt

Iesaku palabot spoku noteikumus, jo ievēroju, ka daļa informācijas ir novecojusi, piemēram, "Spēju „Oriģinālautors” ir iespējams iegādāties veikalā par 100 cepumiem sākot no 4.līmeņa „bubulis”. "

6 0 atbildēt

Android, Iphone aplikācija priekš spoki.lv

6 0 atbildēt

Saremontējiet lūdzu to rakstu tituļbilžu fīču, lai es pats varu izvēlēties kuru attēlu likt.

Ja kāds to plāno darīt, pie reizes varētu ielikt fīču, lai var pats izvēlēties titulbildes izmērus.

6 0 atbildēt

Būtu jauki, ja tiktu rasta iespēja - ievietojot bildes rakstos vai privātajās galerijās, tās pagriezt pa labi, pa kreisi (vēlamajā variantā).

Šāda opcija pastāv citos soc. tīklos un ir ļoti parocīga, īpaši, ja attēli tiek pievienoti no mobilajām ierīcēm.

6 0 atbildēt

Lūdzu pievienojat mobilajā versijā pie katras bildes, bildes nummuru pēc kārtas.

6 0 atbildēt

Kāpēc rakstu titulbildes nomainās, kāds to dara, vai tas notiek tāpat vien?

6 0 atbildēt

Būtu pavisam forši mainīt spoku dizainus, uz katriem svētkiem spokiem mainās logo attiecīgajiem svētkiem utt. Kāpēc gan nevarētu nomainīt piemēram augšēja paneļa krāsu vai līnijas un izvēlēties sev tīkamāko spoku sejijiņu, kādā vēlas lietot spokus ? Spoku ādiņas, apmēram kā draugos, ko sakat ? 

6 0 atbildēt

tas, ka visiem laiks sakrīt līdz pat sekundei, nenozīmē, ka viņi visi vienlaicīgi nosolīja. Ir arī mazākas laika vienības par sekundi. Tā pat kā sportā... Reizēm visu izšķir sekundes desmitdaļa vai simtdaļa. Uzvarētāju jau neizvēlas kāds cilvēks, bet gan dators nosaka kurš bija tas, kurš bija pēdējais, kurš nosolīja, tā kā tur nav nekādu problēmu!

6 0 atbildēt

Spoku Literatūru- visus stāstus- nerādīt galvenajās lapās.

Jo atverot  sadaļas Karstākie/Jaunākie/Labākie  neredzu neko citu kā tikai stāstus. Tāpēc sanāk palaist garām interesantākus rakstus. 

6 0 atbildēt
Ieviesiet spēju"skopulis".Nopērkama par ļoti daudz cepumiem (10'000)vai pat vairāk taču ir uz vienu gadu un gada laikā visi pirkumi veikalā ar 50% atlaidi. Pieejama no līmeņa "spoks"
6 0 atbildēt

Rakstus veidojot lai video varētu būt secīgi ;)

Ir idejas kādu kārtīgu rakstu sataisīt ar vairākiem video, bet kamēr nav iespēja sakārtot video un zem tiem pielikt komentārus, tikmēr nav iespējams tādu izveidot ;)

6 0 atbildēt

Iespēju rotēt bildes 90 vai 180 grādos. Gadījās tāda ķibele ar jauno telefonu.Nofotagrefēju kā ar citiem parasti,bet šim bija jātur vertikāli.Nebūtu slikti tāda spēja :)

6 0 atbildēt

Vispirms sasniedz piekto līmeni, tad sesto, septīto....utt.. un tad, kad būsi pie 15, gan jau būs izgudrots arī kāds 20. līmenis.

6 0 atbildēt

Kaut kāds absurds!

Nesen ieguvu 2Ls (it kā 2,85eur) par divīti, samontēju īsfilmu.

Dabūju tikai 2,36, bet tas nav pats galvenākais, gribēju pārsūtīt naudu uz savu kontu, bet minimālā summa ir 14,23eur ko var pāsrūtīt emotion Apnika, teikšu klientiem, lai nekad nepārsūta caur spokiem, uzreiz caur paypalu vai swedbanku!

6 0 atbildēt
« 9  10  11  12  13 »