local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!911

1237 24

Ir pagājis viens lielisks posms spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti spokos? Sākot ar atbildēm uz komentāriem, sekošanu spokiem, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm spoki.lv ir kļuvuši par sesto apmeklētāko portālu Latvijā. Es ceru, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāks un vēl interesantāks izklaides portāls.

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

1237 24 911 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 911

0/2000

Ideja divām medaļām!

1. medaļa "Ziņārīgais" seko 100 spokiem.

2. medaļa " Zvaigzne" tev seko 50 spoki.

11 0 atbildēt

Sekojot līdzi modes tendencēm, pieprasu Iphone aplikāciju - spoki.lv ar catu un visām citām iespējām!

11 0 atbildēt

Seifus jau es labi sen esmu beigusi vērt vaļā, piegriezušies visi klauni. Man liekas, krietni daudzi to vairs nedara. 

11 0 atbildēt

Lai gan, manuprāt, spokos vēl iespējams uzlabot un pievienot ļoti daudzas funkcijas, taču būtu jauki, ja tiktu nedaudz pielabotas jau esošās:

1. Rakstu filtrs darbojas tikai saraksta skatā, tādēļ būtu vēlams, lai šis pats filtrs darbotos arī režģa skatā.

2. Sadaļā [Profils] -> Mani spoki -> Raksti noteikti vajadzētu attēlot daudz vairāk rakstus, piemēram, pēdējos 50-100 spoku draugu rakstus. Pats sekoju tikai apmēram 25 spokiem un ik pēc dažām dienām iepriekšējā saraksta vietā jau ir jauns, ar jauniem rakstiem. Domāju, ka aktīvākajiem spoku lietotājiem šī sadaļa pat mainās katru dienu.

3. Zinu, ka tas būtu nedaudz sarežģīti no programmēšanas aspekta, taču būtu ļoti jauki, ja daži individuālie spokiem.lv iestatījumi, tas ir, komentāru kārtošanas veids un rakstu filtrs tiktu saglabāti un nolasīti no spokiem.lv servera, nevis pārlūkprogrammā. Citādi, lietotājam izmantojot citu datoru vai pārlūkprogrammu, atkal no jauna jāiestata rakstu filtrs (un komentāru kārtošanas veids).

11 0 atbildēt

Būtu tīri forši, ja arī kādu līdzīgu balvu no tām, kādas tagad ir tajos rakstu konkursos, ievietotu izsolē. Cepumi jau arī kaut kur ir jāliek, būtu interesanti pacīnīties kaut vai par kādu bezvadu klaviatūru vai flashku 15 ls vērtībā. :))) Tiešām ceru, ka kāds ne tikai šo izlasīs, bet arī uzklausīs.

13 2 atbildēt

Kinozālē būtu noderīgi, ja būtu iespēja zem filmas atstāt komentāru, izteikt savas domas par šo filmu, kas patika vai kas nē, vai ir vērts noskatīties un tml...emotion

11 0 atbildēt

Pieprasu slēgt šo sadaļu, jo 1) tā nav "tīrīta" kopš 2012.gada maija

2) idejas netiek apkopotas/īstenotas

3) mēs labi zinām, kā tiek ieviesti jauninājumi un kuru inicētie jauninājumi ir prioritātes, tāpēc nemānīsim paši sevi un citus :)

11 0 atbildēt

Liels lūgums salabot to vārdu cenzēšanu jo uzrakstot vārdu ū d e n s p i s t o l e daļa no šī vārda aizklājas ar zvaigznītēm lūk šādi ūdens****ole

11 0 atbildēt

Būtu stilīgi, ja paceltajos rakstos rādītos arī raksta oriģinālais ievietošanas datums. Sīkums, bet patīkami...

11 1 atbildēt

Ieteikums administrācijai! Lai Jums būtu vieglāk dzīvot un mums ērtāk informācijai varētu darīt sekojoši- tas admins, kurš pārvieto rakstu no parastās sadaļas uz jebkuru citu- sliktākā variantā- tīņiem+ sadaļu personīgi informē lietotāju, ka to ir veicis viņš un pamato iemeslu. Tas lietotājam atvieglotu dzīvi neprasīt visai administrācijai, kas atkal notiek utt. 

10 0 atbildēt

Iespēju bloķēt atsevišķus lietotājus, lai viņi nevar atvērt rakstu. Kaut 100 cepumi par bloķējamo lietotāju.

Savādāk vērtējums tiek vērtēts pēc lietotāja vārda, nevis pēc raksta satura.

Tas vairs nav godīgi. 

10 0 atbildēt

Ja rakstam uzliek aktivēšanas laiku(piem.lai aktivējas nākamajā dienā), tad izvēle atvērt seifu iet secen.

11 1 atbildēt

Biržā varētu samazināt attiecību punktu pirkšanai, citādi pēc pēdejā jauninājuma diezgan sālīti sanāk.

10 0 atbildēt

Teica, ka 2vām spējām akcija līdz nedēļas beigām, bet maksā 300 cepumi, Cik tad bija pirms akcijas? emotion

10 0 atbildēt

Pieprasu taisnīgu atlīdzību par klasiskās krustvārdu mīklas atminēšanu!

Jābūt ļoti erudītam, lai 30 minūtēs atrisinātu vienu mīklu, parasti tērē daudz vairāk laika.

Rakstos mētā visprastākās bekas par 10 cepumiem gab., atliek tikai pašam ielikt grozā,  par mīklas atminēšanu dod tikai nožēlojamus 5 cepumus. 

11 1 atbildēt

GALERIJĀS

Sākt rādīt galeriju albumus no jaunākā nevis vecākā.

 

10 0 atbildēt

Ļoti lūdzu, profilā tajā vietā, kur rakstīts "Publicējis ... rakstus" neskaitītu melnos rāmjus, jo tie nav raksti!

27 17 atbildēt

Superoriģinālrakstiem vajag raksta vērtēšanas iespēju arī raksta beigās. Savādāk sāc lasīt komentus un pavisam aizmirsti, ka neesi novērtējis rakstu!

13 3 atbildēt

Nedaudz kaitina, ja uz sūdzību saņem atbildi " tika saņemta un izskatīta, bet problēma netika konstatēta!" - kaut kā prasās pēc cilvēcīga paskaidrojuma kas un kāpēc.

10 0 atbildēt

Čatā būtu ērtāk, ja meitenes un čaļus iekrāsotu savās krāsās, lai var atšķirt kurš ir kurš. 

Lai nerodās pārpratumi.

10 0 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »