local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!911

1237 24

Ir pagājis viens lielisks posms spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti spokos? Sākot ar atbildēm uz komentāriem, sekošanu spokiem, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm spoki.lv ir kļuvuši par sesto apmeklētāko portālu Latvijā. Es ceru, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāks un vēl interesantāks izklaides portāls.

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

1237 24 911 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 911

0/2000

Iesaku nedaudz uzlabot personīgo vēstuļu sektoru!

Bieži vien, atbildot ar garāku vēstuli, nospiežot pogu "nosūtīt" vēstule neaizsūtas... ja neesi laicīgi nokopējis uzrakstīto, tad nākas visu drukāt pa jaunam. Šonedēļ jau 2 reizi nācās iespārdīt klibo atmiņu un drukāt pa jaunam diezgan pagaru vēstuli =[

Varētu ieviest melnrakstu sadaļu, kurā saglabājas automātiski katra vēstule, ko esi uzrakstījis, kaut vai neesi nospiedis "nosūtīt" pogu =]

14 0 atbildēt

Būtu ļoti jauki, ja izdzēšot komentāru tiktu pamatots kādēļ un kas ir izdzēsis! Savādāk kaut kā nesmuki sanāk. 

14 0 atbildēt

Spoki.lv ūdenszīmes uz superoriģinālrakstu bildēm.

15 1 atbildēt

Šis būs vairāk kā ieteikums nevies pieprasījums!

Iesaku PIEPRASU sadaļu izveidot kā forumu nevis tā kā ir tagad. Tad lietotāji varētu ne tikai ieteikt, bet pie katra ieteikuma izteikt arī savu viedokli vai papildināt ieteikumus.

Tagad nevar publiski izteikt viedokli, par citu ieteiktām idejām, jo tad sāk veidoties čats!

Domāju, ka spoki.lv administrācijai ir ne tikai svarīgs ieteikums, bet arī tas, ko citi spoki domā par vienu vai otru ideju!

14 0 atbildēt

Vai nu pārdomājiet to, kādas medaļas seifos dodat, vai arī vispār aizvāciet tās medaļas no seifiem!

Nu kā var būt medaļa Fledermausis (Par ieguldījumu spoku attīstībā) 61 dienu vecam spokam ar 3 rakstiem, 61 komentāru un mīnus 6286 cepumiem.

Kādu ieguldījumu tad tāds cilvēks ir veicis? Un tas noteikti nav vienīgais tāds gadījums!

15 2 atbildēt

Ja jau tekstam priekšā lec visādi baneri, reklāmas, pop up, kas traucē lasīt vai izvēlēties rakstus, kurus vēlos lasīt, tad vismaz kā kompensāciju pieprasu, lai par katru klikšķi uz kādu no reklāmām katram spokam tiek piešķirti pa 100 cepumiem! Es ļoti labi saprotu, ka spoki nav bezpeļņas organizācija un par katru izvietoto reklāmu un par katru klikšķi uz tās tiek saņemta nauda. Nepadariet, lūdzu, šo lapu nebaudāmu! Manuprāt, cepumu kompensācija būtu laba atlīdzība par neērtībām.

13 0 atbildēt

P.S. Lai padarītu rakstu galerijas ērtākas un pārskatāmākas, bilžu skaits vienā raksta galerijas lapā ir samazināts no 15 uz 10 attēliem. Tas laikam šodien arī viss! Patīkamu skatīšanos!

Labāk bija ar 15 bildēm un vēl labāk būtu ar 20.

14 1 atbildēt

Vajadzētu arī izsoles rīkot ne tikai no spoki.lv puses, bet arī parastiem spokiem būtu iespēja kaut ko likt izsolēs, protams, pa tēmu, līdzīgi kā bija nesen ar tām uzlīmēm

19 6 atbildēt

Ieviest tādu čatu, kāds ir dr.lv, nevis vienu lielu publisku istabu. Tajā varētu sarunāties ar tiem, kuriem tu seko/kuri seko tev.

14 1 atbildēt

Domāju, ka oriģinālrakstu un superoriģinālrakstu autori ir pelnījuši IKDIENAS TOPU! Visi redz, ka lielākā daļa oriģinālraksti tiek maz vērtēti, kaut gan tie ir kvalitatīvi, un lielāko daļu bestselleru un deputātu medaļu saņem parasti bilžu raksti. Bieži, tā vietā lai tulkotu visu rakstu, autori paņem tikai bildes no oriģinālrakstiem un pieliek īsu aprakstu.

Ja ik dienu oriģinālrakstu autori varētu cīnīties savā starpā par medaļām, tad tas vairotu šo rakstu autoru skaitu un spokos būtu vairāk kvalitatīvu rakstu, un iespējams augstāk minētie raksti arī iegūtu ne tikai īsu aprakstu, bet gan labu un kvalitatīvu tekstu!

17 4 atbildēt

Derētu modificēt to sekošanas fīču. Šaubos, ka spoki vienmēr atceras ieiet profilā ar domu paskatīties, ko tad izsekojamie dara. Tā vietā varētu kaut kā acīmredzamāk paziņot par jauniem rakstiem, kurus ir pievienojuši spoki, kuriem tu seko. Piemēram - varētu ieviest jaunu karodziņu (līdzīgi kā jaunajiem komentāriem), kas paziņotu par jaunajiem rakstiem. 

15 2 atbildēt

Iesaku pie sadaļas "Divītis" izveidot otru sadaļu - "Vajadzīgi"! Man, piemēram, vajag divus kārtīgus džekus, kas palīdzētu pārstiept dēļu kaudzi no vienas dārza vietas uz otru. Maksāju katram Ls 5. :) Ja kādam rodas interese, tad jāraksta man privāti!

19 7 atbildēt

Šobrīd varu ieteikt tikai vienu lietu nedaudz vairāk un plašāk attiekties pret šeit notiekošajām izsolēm. Man personīgi piemēram nepietiek ar vienu jacky rakstu par to ka izsole tiek šovakar rīkota un viss, jo to izlasu no rīta, bet vakarā atrodoties portālā esmu jau aizmirsis un atceros tikai tad kad izsole jau ir beigusies. Vienu variantu esmu izklāstījis šajā bildē http://www.bildites.lv/images/48lbib0wh5s3e0q2k21f.jpg kur redzams primitīvs veids kā piesaistīt lielāku uzmanību notiekošajām izsolēm. Viens būtu virs jaunākajiem rakstiem izveidot visai pamanāmu līniju portāla dizaina stilā kur būtu paziņojums par izsoli, otrs agrākajā biržas vietā ievietot pogu uz izsoles lapu, jo man personīgi šķiet, ka šobrīd esošā izsoles linka atrašanās vieta, kas ir zem Spoku rīki/ izsoles ir visai neparocīgi ņemot vērā, ka agrāk var teikt tieši tur pat augšeajā izvēlnē atradās poga uz izsoli.

12 0 atbildēt

Varbūt ir vērts slīdošajā balsošanas un ieteikšanas pogā, kas vienmēr atrodas kreisajā pusē zem ieteikšanas Google+ izvietot pogu "UZ AUGŠU" un problēma kā ātri nokļūt lapas sākumā būs atrisināta, jo kā redzams šī kreisajā pusē esošā izvēlne seko pat līdz pašai apakšai.

12 0 atbildēt

Es iedomājos ka varētu izveidot kategoriju kur spoki liek sludinājumus un atstāj tel numurus nu takā jau tirgus vai līdzīgi ss.lv un varetu par sludinājumu nobalsot lai tas kas tiešām domā pirkt no sludinājuma licēja lai redz no citu spoku viedokļa vai tas ir izdevīgi! (vaidzētu tur ieviest drošības sistēmu lai citi nekrāpjas)

16 4 atbildēt

bet poga pirmskats taču tieši to arī nodrošina - ka tu savu rakstu varēsi labot arī vēlāk :)

15 3 atbildēt

Pieprasu, lai admini uzmanīgāk paseko līdzi žurnālistiem, kuri veido oriģinālrakstus. Agrāk nepievērsu uzmanību, bet pēdējā laikā lasot diez gan īsus orgus sāku pārbaudīt teksta garumu, un diez gan daudzi orgi īstenībā nemaz nav orgi!

Vajadzētu ieviest lielākus sodus par to, ka noteikumiem neatbilstošs raksts tiek publicēts kā orgs!!! Vakar pat caur adminiem bija izgājuši viena jauna lietotāja vairāki "orgi" ar teksta daudzumu zem 300 vārdiem!

12 0 atbildēt

Vai nav pedējais laiks pienācis Bodē izlabot skaidrojumu pie tik populāras spējas  kā Oriģinālautors!

emotion emotion emotion

12 0 atbildēt

Man radās tāda doma ,ka jūs varētu pašā 2012. gada pēdējā dienā uztaisīt rakstu kur tiktu apkopoti 2012. gada labākie raksti ( no katras kategorijas kādi top 3 raksti ) ...

11 0 atbildēt

Seifus jau es labi sen esmu beigusi vērt vaļā, piegriezušies visi klauni. Man liekas, krietni daudzi to vairs nedara. 

11 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »