local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!911

1237 24

Ir pagājis viens lielisks posms spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti spokos? Sākot ar atbildēm uz komentāriem, sekošanu spokiem, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm spoki.lv ir kļuvuši par sesto apmeklētāko portālu Latvijā. Es ceru, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāks un vēl interesantāks izklaides portāls.

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

1237 24 911 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 911

0/2000

Lūdzu novākt "Biržas blogu" no sadaļu saraksta lapas kreisajā pusē!

Kādā sakarā tas vispār tur atrodas?

16 1 atbildēt

Gribētu, lai, piemēram, var savus favorītus rādīt citiem, ja gribi.. Bet ja nē, tad vienkārši aķēksēt kaut kādu ķeksīti, lai citi tos neredz ;)

15 0 atbildēt

Derētu tā kā jauns līmenis, savādāk šis visu laiku stāv uz 100%. Gribu jaunas virsotnes emotion

16 1 atbildēt

Lai rakstu filtrs strādātu arī uz jaunākajiem!

16 1 atbildēt

Komentāra atbildē būtu labi, ja redzams būtu ne tikai komentāra fragments no komentāra uz kuru atbilde ir, bet tas būtu, kā links, lai ātrāk atrastu komentāru.

16 1 atbildēt

Manuprāt šeit ir kļūda, kas koderim ir jānovērš. Nav jau mirstamkaite bet tomēr.

http://www.bildites.lv/images/n1rh5ozm7fnt21lelhv.jpg

"Reģistrēti" nevis "reģistrēties"

17 2 atbildēt

Negribu izklausīties pēc kaitinosās tantes no blakus padjezda bet lūgums ieviest stingrāku kārtību sakarā ar saturu ko cilvēki pievieno savos rakstos. Kārtējo reizi uzskrēju rakstam par ''faktiem'' un ''mītiem'' par narkotisko vielu lietosanu. Man būtu vienalga un varbūt vēl daudziem taču man žel ka mazgadīgie šada rakstura informācijas iespaidā tiešam uzskatīs ka tas ir ok un ka tie pieaugusie ir tie p... kas neļauj viņiem izklaidēties. Mans lūgums Neakceptēt rakstus par Narkotisko vielu lietošanu, sprāgstvielu pagatavošanu utt. 

18 3 atbildēt

Būtu labi, ja pie rakstiem parādītos datums, kad raksts pirmo reizi pievienots spoki.lv, jo šobrīd datums rāda tikai to, kad raksts pēdējo reizi pacelts.

14 0 atbildēt

TĀ! Es ļoti, ļoti vēlētos, kaut mēs varētu ieviest spoku rakstu pievienošanā tādu kā melnrakstu automātisko saglabāšanu. Izklausās sarežģīti? Apmēram kā inbox`ā, kad rakstot vēstuli tā ik pa laikam pati saglabājās, lai gadījumā, ja pc izslēdzas, nekas nepazūd. Man jau daudzas reizes ir nācies pilnībā no jauna pievienot rakstu, jo pc nobrūk, vai internets noraustās... Būtu super emotion

14 0 atbildēt

Noteikti jau iepriekš ir pieminēts, bet varētu parādīt rakstam, tā p[at kā komentāram) kādas medaļas ir iedotas :)  atverot, vai pirms. tā lai pie nosaukuma ir :)

14 0 atbildēt

Iesaku nedaudz uzlabot personīgo vēstuļu sektoru!

Bieži vien, atbildot ar garāku vēstuli, nospiežot pogu "nosūtīt" vēstule neaizsūtas... ja neesi laicīgi nokopējis uzrakstīto, tad nākas visu drukāt pa jaunam. Šonedēļ jau 2 reizi nācās iespārdīt klibo atmiņu un drukāt pa jaunam diezgan pagaru vēstuli =[

Varētu ieviest melnrakstu sadaļu, kurā saglabājas automātiski katra vēstule, ko esi uzrakstījis, kaut vai neesi nospiedis "nosūtīt" pogu =]

14 0 atbildēt

Būtu labi, ja šogad gada spoku varētu paši ievēlēt, nevis kā pērn, kad adminstrācija katrā nominācijā bija izvēlējusies 3, jo domāju, ka pāris simti lietotāji kopā spēs objektīvāk izlemt nekā 15 adminstrācijas locekļi.

Un lai gada raksts būtu nevis vienkārši tas, kuram visvairāk plusu, bet gan lai tiktu nominēti katrā sadaļā kādi 3 un no tiem 3 litotāji varētu balsot par vienu.

14 0 atbildēt

Varbūt naktī ieliktiem komentāriem var dot medaļu "Nakts joks" ?

14 0 atbildēt

Nez, vai kāds jau ir šo ieteicis, bet es te iedomājos par iespēju likt mazbildītes komentāros. Būtu patīkami, interesanti, un lielākas iespējas izteikties!

15 1 atbildēt

Komiksiem Obligāti jānogriež cepumu skaits jo šaja raksta ir 3 nokopēti komiksi par kuriem dabūja +4000 Cepumu?

Vienīgais ko viņs pielika ir melns rāmīts kur viņs kaut ko no sevis runā.

Spoki paliek galīgi garām ar tiem komiksu sūdiem

http://www.spoki.lv/komiksi/Nedaudz-patrollojos/439167

23 9 atbildēt

Tātad doma man ir tāda, ka tad, kad tu taisi rakstu, vajadzētu kkur apakšējā stūrī, or smth, parādīt, cik vārdi ir rakstā. Tā pat, kā rāda par ievadu.... Tas visu atvieglotu, jo ja ''Tu'' taisi oriģinālrakstu, ir ļoti svarīgi zināt, vai rakstā ir tie 300 vārdi, un tad ir jāsāk skaitīt... Cerams, ka kāds apsvers šādas izmaiņas, jo tas ietaupītu daudz laika un pacietības emotion

14 0 atbildēt

Būtu ļoti jauki, ja izdzēšot komentāru tiktu pamatots kādēļ un kas ir izdzēsis! Savādāk kaut kā nesmuki sanāk. 

14 0 atbildēt

Šis būs vairāk kā ieteikums nevies pieprasījums!

Iesaku PIEPRASU sadaļu izveidot kā forumu nevis tā kā ir tagad. Tad lietotāji varētu ne tikai ieteikt, bet pie katra ieteikuma izteikt arī savu viedokli vai papildināt ieteikumus.

Tagad nevar publiski izteikt viedokli, par citu ieteiktām idejām, jo tad sāk veidoties čats!

Domāju, ka spoki.lv administrācijai ir ne tikai svarīgs ieteikums, bet arī tas, ko citi spoki domā par vienu vai otru ideju!

14 0 atbildēt
Peprasu uzlabot mobīlo versiju!!! Kad es ieeju profilā no telefona tad ne atbildēt ne izlasīt vēstules nevaru, jāpiestrādā arī pie komentāriem - izveidojiet atbildēt podziņu, lai būtu iespēja atbildēt, kā arī komentāriem vajag vērtēšanu! Domāju, ka jums jātaisa android versija šitam visam.;D. svdk. sarežģīti skatīt.
16 2 atbildēt

Es gribu iespēju kārtot medaļas tajā 4x4 rāmī profilā.

14 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »