local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!911

1237 24

Ir pagājis viens lielisks posms spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti spokos? Sākot ar atbildēm uz komentāriem, sekošanu spokiem, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm spoki.lv ir kļuvuši par sesto apmeklētāko portālu Latvijā. Es ceru, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāks un vēl interesantāks izklaides portāls.

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

1237 24 911 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 911

0/2000

Lai varētu redzēt kuri spoki ir apskatījušies tavu RAKSTU. (ja vien tāda iespēja vēl nav).

22 2 atbildēt
WTF avatarsWTF

Būtu labi, ja atvieglotu komentāra linka iegūšanu - kaut vai lodziņš pie komentāra ar to. Vieglāk būtu nosūdzēt spamu un draugiem varētu aizsūtīt kādu smieklīgu komentāru. 

23 3 atbildēt

Izveidot sadaļu ,kurā spoki varēs brīvi jautāt/vērsties pie citiem spokiem

un kurā varēs brīvi,īsi  apjautāties bez likumiem ,lai nebūtu tā kā vajag 200 vārdus utt

20 1 atbildēt

Varētu uztaisīt tā, kad pievieno komentāru, laba netiek pārlādēta, bet turpina darboties, jo citreiz skatoties video, gribas ātri piemest komentāru un tad jālādē video pa jaunu un jāmeklē, kurā vietā beidzu skatīties!

21 2 atbildēt

Vajadzētu biržā noslēgt darījumu par valdības krišanu/nekrišanu septembrī, kurš beidzās jau labu laiciņu atpakaļ! :)

26 7 atbildēt

Komentāri galerijās! - pieprasu izveidot arī lietotāju galerijās publicēto komentāru un atbilžu sarakstu. Lai iespējams vieglāk sekot tiem līdzi :)

20 1 atbildēt

Šī ideja adminstrācijai ticams, ka liksies nerealizējama, bet tomēr... Spoki ir kļuvuši par ļoti ietekmīgu portālu un skatoties uz nenormāli lielo reklāmu daudzumu ir skaidrs, ka nauda arī ieiet samērā liela, tādēļ, manuprāt, būtu laiks arī spokus tā nedaudz nopietnāk atalgot. Proti, būtu baigi kruti, ja oriģinālrakstiem (tikai oriģinālrakstiem), maksātu, teiksim, 50 santīmus par 1000 skatījumiem. Proti, ieliekot oriģinālrakstu, kas beigās savāktu 5 tūkstošos skatījumu, tā autors saņemtu savā maciņā 2,50 ls. Ietaupīšu adminstrācijai laiku pasakot, ka, jā, es zinu, ka izsoles arī ir tāds kā atalgojums, bet ja paskatamies reāli - izsoles ir labi, ja reizi nedēļā, ir bijuši arī periodi, kad izsole nav notiku divus mēnešus un pārsvarā izsolēs ir (neapvainojaties) štruntīgas balvas, lielākoties kino biļetes. Un pie tam - izredzes vinnēt izsolē nonstopā spaidot pogu divas stundas, ir ļoti mazas. Tātad, varianti ir divi: vai nu maksāt par oriģinālrakstu likšanu, vai arī izsolēs balvas likt biežāk un vairāk vērtīgas. Paldies, ka izlasīji. :)

29 10 atbildēt

Kad ieiet kāda profilā, Tīņiem+ rakstu titulbildēm vajadzētu būt aizsegtām ar spoku logo, jo šīs bildes redz visi, neatkarīgi no vecuma un vēlmes ieraudzīt šādas bildes.

18 0 atbildēt

Nē, nopietni? Izskatās, ka šis saits ir pārvērties par totālu bildīšu portālu. Kas tiek darīts, lai pavairotu oriģinālrakstu daudzumu? varbūt derētu izveidot Spoki.lv meitasportālu, kurā būtu tikai oriģinālraksti? Ja kāds šo lasa un māk izveidot interneta mājas lapu, tad droši raksti, veidosim jaunu oriģinālrakstu portālu un pelnīsim lielo piķi paši :D

23 5 atbildēt

Iesaku izveidot medaļu nīdeklis, kuru varētu piešķirt tiem, kuriem nav savas dzīves un visu laiku raud spokos par savu grūto dzīvi un netaisnību. Kā papildus funkcija šai medaļai varētu būt liegums rakstīt komentārus vienu nedēļu!

Kā pirmo kandidātu uz šo medaļu izvirzu lietotāju Mūsdienu Domātājs!

19 1 atbildēt

Mums tiešām vajag galvenajā lapā atsevišķu sadaļu "Biržas blogs" ar visiem trim tās ierakstiem?

19 1 atbildēt

Iespēju pievienot bildes favorītiem, kuras pēc tam varētu apskatīt savā profilā, kaut kādā mapē vai atsevišķā galerijā.

23 6 atbildēt

Rakstus, kuriem piešķirta medaļa admins vai redaktors iesaka, vajadzētu tikt drusku izceltiem. Kaut vai pievienot nelielu birku pie virsraksta vai vimpeli ;D

18 1 atbildēt

Mani ieteikumi, kuri ir paslidējuši garām neviena nepamanīti:

1. 

Katrā rakstā pie komentāriem, ir iespēja redzēt populārākos, jaunākos un vecākos komentārus.

Bet nevarētu tādu pašu arī ievietot paša lietotāja profilu komentāros, lai pats var redzēt savus populārākos komentārus, un priecēt acis?

 

2. 

Šīs sadaļas ieteikumus, kurus doma ir realizēt un kuri ir realizēti, varētu iekrāsot, vai kkā tamlīdzīgi izcelt.

Lai citi redz, kad tiek veikti uzlabojumi :)

17 0 atbildēt

Iespēju rakstu filtrā atķeksēt arī, ka es gribu redzēt tikai oriģinālrakstus. p.s. forša ādiņa. :)

17 1 atbildēt

Lai spoki.lv katram autoram,kas sasniedzis kaut kādu 10 līmeni, maksā 1 santīmu par katru kliku uz reklāmu, kas izdarīts caur viņa rakstu.

62 46 atbildēt

Būtu ļoti jauki, ja ieviestu maliņā tādu podziņu UZ AUGŠU! 

18 2 atbildēt

Negribu izklausīties pēc kaitinosās tantes no blakus padjezda bet lūgums ieviest stingrāku kārtību sakarā ar saturu ko cilvēki pievieno savos rakstos. Kārtējo reizi uzskrēju rakstam par ''faktiem'' un ''mītiem'' par narkotisko vielu lietosanu. Man būtu vienalga un varbūt vēl daudziem taču man žel ka mazgadīgie šada rakstura informācijas iespaidā tiešam uzskatīs ka tas ir ok un ka tie pieaugusie ir tie p... kas neļauj viņiem izklaidēties. Mans lūgums Neakceptēt rakstus par Narkotisko vielu lietošanu, sprāgstvielu pagatavošanu utt. 

18 3 atbildēt

Lūdzu novākt "Biržas blogu" no sadaļu saraksta lapas kreisajā pusē!

Kādā sakarā tas vispār tur atrodas?

16 1 atbildēt

Manuprāt šeit ir kļūda, kas koderim ir jānovērš. Nav jau mirstamkaite bet tomēr.

http://www.bildites.lv/images/n1rh5ozm7fnt21lelhv.jpg

"Reģistrēti" nevis "reģistrēties"

17 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »