local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!911

1237 24

Ir pagājis viens lielisks posms spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti spokos? Sākot ar atbildēm uz komentāriem, sekošanu spokiem, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm spoki.lv ir kļuvuši par sesto apmeklētāko portālu Latvijā. Es ceru, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāks un vēl interesantāks izklaides portāls.

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

1237 24 911 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 911

0/2000

Skatos, joprojām nav sataisīta komentāru labošana. Komentāru labojot un saglabājot, pazūd visi smaidiņi, kas tajā bijuši.

Gribas arī šo redzēt īstenotu: 

Labojot komentāru, teksta lodziņš ir vienkārši pārāk šaurs, kādas trīs rindiņas var redzēt. Ja uzliek to rīkjoslu, tad vispār viena rindiņa redzama, kas stipri apgrūtina komentāra labošanu, gadījumā ja tas ir kāds vairāku rindkopu garš pārspriedums.

38 1 atbildēt

Lūgums aizliegt publicēt attēlus ar citu saitu "tegiem" tādiem kā 9gag. utt

37 3 atbildēt

Sen jau neesmu spokos redaktors, bet izteikšu ideju, kuru agrāk, laikam, neviens tā nopietni neuzklausīja. Lai redaktoriem un adminiem pēc iespējas vairāk atvieglotu darbu, KATRAM spokam pirms sava pirmā raksta ielikšanas būtu automātiski jāaizpilda tests, kur būtu kādi 20 jautājumi saistībā ar rakstu liksanas noteikumiem un ja, teiksim, nepareizas atbildes būtu vairāk kā divas, testu atkal mēģināt nolikt varētu tikai nākamajā dienā. Tas daļēji atrisinātu problēmas ar neskaitāmajiem rakstiem, kas neatbilst noteikumiem.

38 5 atbildēt

Mēs te ar Holly Cow izdomājām, ka administrācijā vajag arī profesiju "Gramatiķis". Nu, faktiski, cilvēku, kurš spēj ielīst rakstos un izlabot gramatikas kļūdas, jo paši autori jau savas kļūdas lielākoties nepamana "izbeikt" "tiko" "esu" utt.. Man personīgi vienmēr nagi niez, kad ieraugu nepareizu gramatiku, bet neko izdarīt nevaru, tikai komentārā norādīt uz to. 

Bet tad tam cilvēkam jābūt ar ļoti lielu godaprātu un lieliskām latviešu valodas zināšanām, kā arī nozvērējušam pie jackya labākajām biksēm vai kā tāda, lai nesalabo visādas muļķības. Celtos vismaz latviešu valodas līmenis portālā.. Jo, rakstus ar gramatikas kļūdām pēc noteikumiem jau sūdzēt nevar, tā viņi tur stāv...

31 0 atbildēt

un vēl kas..

Domāju ka būtu daudz prātīgāk ja oriģināklrakstiem nebūtu paaugstināta maksa par rakstu pacelšanu .. avukārt visādām galerijām un komiksiem gan..

jo tas nav normāli .. cik tad var celt tos rakstus lai cilvēki beidzot pamanītu ? Ar komiksiem tad var atpelnīt un likt visādus sūdus un tik celt .. atpelna tos cepumus ko samaksā par raksta pacelšanu ..

ar oriģinālrakstiem ne sūda..

tā kā - pieprasu lai oriģinālrakstiem būtu visu laiku viena cena par pacelšanu .. bet komiksiem paaugstināta

35 5 atbildēt

Sataisiet taču, lai filtrs strādā arī uz jaunākajiem, a to tas idiots Dooh pilnu lapu ar komiksiem piedročījis.

31 1 atbildēt

Vajag iespēju bloķēt heiterus un hroniskus mīnusu licējus!!

32 4 atbildēt

Varētu ievietot cepumu pārsūtīšana citam lietotājam... emotion

31 4 atbildēt

Pieprasu aizliegt virsrakstus ar "Sacelsies", "Pacelsies" u.t.t. Te vienam lietotājam galīgi nav izdomas kā piesaistīt lietotājus. Vai arī izveidot viņam īpašu medaļu " cirvis" ...

27 0 atbildēt

būtu labi, ja savos rakstos pie "labot", "favorīts" blakus būtu opcija "pacelt rakstu".  ;]

28 1 atbildēt

Dažiem ir 0. līmenis ar - cepumiem. Tad nu vajag Šiem izveidot -1. līmenis(PAGĀNS).

26 1 atbildēt

Vēl varētu uztaisīt tā, kā ir 9gag, ka gifi defaultā ir izslēgti. Uzspiežot uz viņiem, tie sāk darboties. Savādāk pie lēna neta ilgi jāgaida kamēr katrs gifs ielādēsies. Lago tak. emotion

25 0 atbildēt

manuprāt, būtu labāk, ja arī garos rakstu virsrakstus varētu redzēt pilnībā, neatverot pašu rakstu. kaut vai lai virsraksts ir divās rindās.

25 1 atbildēt

pēdējā izsole nebija godīga! apmēram 3.50 naktī spoki uz desmit minūtēm vienmēr nav pieejami. tā pat bija arī izsolē, tā vienkārši uzkārās un pēdējais, kas paspēja piespiest solīt, arī vinnēja.

godīgi būtu pārsolīt starp tiem trim, kaut vai pārtrauktā izsolē.

31 7 atbildēt

Ģ-Ģ-Ģ-Ģeniāla ideja!

 

 

Varētu ieviest tādu jauninājumu, piemeram, ka komentāros Tu gribi kaut ko izteikt par kādu konkrētu attēlu vai gifu no raksta, tad uzrakstot bildes numuru, pēc komentāra pievienošanas tas aktivizējas un uzbraucot uz tā ar pelīti parādās neliels attiecīgās bildes vai gifa attēls, kā arī uzklišķinot uz šī cipara tevi uzreiz aizmet uz attiecīgo attēlu. Tā varētu ātri saprast, par ko ir runa komentārā un es domāju, ka šis jaunievedums būtu ļoti noderīgs un acij tīkams. Šito es redzēju vienā saitā, un izskatījās baigi forši. Tur, piemēram, lai tas bildes cipars aktivizētos (lai negadītos, ka katrs cipars uzreiz salinko ar bildi) bija jāpieliek # simbols, itkā "numur" - #5, #10 utt. Es jums saku - tā būtu laba fīča! :3

 
26 3 atbildēt

Ļoti derētu apsvērt tādu "amatu" kā galeriju redaktors. Tas ir tāpēc, ka daudzi mazie spoki nemāk vai negrib likt rakstus tiem paredzētajā vietā, bet liek tos privātajās galerijās, tādējādi pasitot uz leju kādu interesantu īstu cilvēku galeriju.

24 2 atbildēt

Ir nepieciešamas jaunas medaļas oriģinālrakstu/sorgu seifos, savādāk tās vecās jau ir apnikušas un nav interesanti vērt tos seifus vaļā, ja tāpat zini kas tur būs. 

22 0 atbildēt

pieprasu kaadu no spoku veidotaajiem panemt android telefonu/tableti ar TOUCHSCREEN (obligaati) ieiet spokos,ritiigajaa datora adresee(smiekls) un pameeginaat komentaaru kautkur uzrakstiit.!kad spiezat uz komentaara laukumu,klaviatuura neizlec.nekad nevienam.LUDZU!tiesi touhcscreen.PALDIES!

22 1 atbildēt

Ja komentāru vienreiz izlabo un vēlas to darīt otreiz, tas nav iespējams. Jārefresho lapa, lai to varētu darīt vēlreiz. + labojot komentāru mēdz pazust smaidiņi, kā arī tos nav iespējams ielikt labojot komentu.

22 2 atbildēt

Lai varētu redzēt kuri spoki ir apskatījušies tavu RAKSTU. (ja vien tāda iespēja vēl nav).

22 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »