local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis LollyPM nāk klajā ar savu pirmo dziesmu - ''Béke''0

Pavisam nesen, 30.jūlijā, ar savu debijas singlu klajā ir nācis ārzemju mūzikas izpildītājs LollyPM. Viņš klausītāju vērtējumam nodeva dziesmu, kuras nosaukums ir ''Béke''. Tā ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Uzslēdz un izbaudi - tas ir tā vērts!

LollyPM ir pavisam jauns un samērā depresīvs mākslinieks. Viņš rada modernu un ļoti klausāmu mūziku jauniešiem. Šis ir vien viņa karjeras sākums, jo ''Béke'' ir viņa pirmais singls. Domājams gan, ka jau pavisam drīz viņš savu diskogrāfiju paplašinās.

Jaunais talants nāk no pilsētas Ungārijā - Budapeštas. Viņš ir vēl jauns, taču viņa potenciāls un talants ir vārdos neizmērojams. Ja viņš spēs izspēlēt savas kārtis pareizi, viņu noteikti gaida nevien mūzikas topu virsotnes, bet arī koncerti un festivāli.

Šo vārdu mēs noteikti vēl dzirdēsim. Dod iespēju viņa mūzikai - noklausies dziesmu ''Béke''. Tev tā noteikti patiks, ja spēj novērtēt kvalitatīvu un oriģinālu mākslu.

Piedāvājam noklausīties ''Béke'', kas ir LollyPM pirmā publicētā dziesma. Aicinām arī Tevi piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Tā varēsi neko nemaksājot un gandrīz nepatērējot laiku atbalstīt mūziķi un sniegt viņam stimulu radīt un publicēt jaunas dziesmas. Atsauces vietā atrodas links, kas Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējes - ej piesekot viņam un tādā veidā atbalsti viņu. Šai balsij ir jātiek sadzirdētai!

Oficiālā dziesmas versija iekš YouTube ir paguvusi pa šo īso laika sprīdi sasniegt jau 1 000 skatījumu robežu! Tev šī dziesma noteikti ir jādzird!

5 5 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000