local-stats-pixel fb-conv-api

JB$LIGGY pārsteidz ar debijas singlu ''Rock, metal''0

Šī gada 4. augustā jaunu skaņdarbu klajā laidis ārzemju mūziķis JB$LIGGY. Klausītāju vērtējumam viņš nodevis singlu ''Rock, metal''. Dziesma ir pieejama ''YouTube'', ''Spotify'', kā arī visās vadošajās mūzikas straumēšanas platformās.

JB$LIGGY ir jauns mūziķis un ''Rock, metal'' ir viņa debijas singls. Tas gan nav viņa vienīgais skaņdarbs. Pirms pāris dienām viņš klajā laida arī savu otro dziesmu - ''Lying''. Atliek vien gaidīt jaunu mūziku un pat albumu no jaunā censoņa. Viņš turpinās pārsteigt arī nākotnē.

Lai gan mūziķis savu nišu atrada vien nesen, ''Instagram'' platformā jau viņam ir vairāk kā pieci tūkstoši sekotāju. Tas vien liecina par to, ka viņa radītā daiļrade ir īpaša, oriģināla un kvalitatīva. ''Spotify'' un ''YouTube'' platformās tik daudz sekotāju viņam vēl nav, taču visas durvis viņam ir atvērtas.

JB$LIGGY nelec līdzi trendiem. Viņš rada pats savus un viņa oriģinalitāte ar laiku atmaksāsies. Ar šādu radošumu viņš kādreiz sasniegs mūzikas topu virsotnes un dažādu koncertu un festivālu skatuves. Ik viens patiess mūzikas cienītājs tam piekritīs.

Aicinām noklausīties JB$LIGGY dziesmu ''Rock, metal''. Iesakām arī piesekot šī mūziķa sociālo tīklu kontiem, lai vieglāk un ātrāk vienmēr uzzinātu par viņa mūzikas aktualitātēm un dažādiem citiem jaunumiem. Lai labi skan dziesma ''Rock, metal''.

Uzslēdz skaļāk un izbaudi.

14 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000