local-stats-pixel fb-conv-api

Pašmāju reperi Skredss un st4rface rada īstu Juice WRLD tipa dziesmu - ''Lāsts''8

36 23

Divi pašmāju reperi jeb mūziķi no Valmieras ir sadarbojušies un kopīgiem spēkiem radījuši īstenu Juice WRLD tipa dziesmu latviešu valodā. Skreda un st4rface dziesmas nosaukums ir ''Lāsts'' un tā ir pieejama visos vadošajos digitālajos straumēšanas servisos.

Kā jau var noprast, dziesma ir vairāk slavenā repera Juice WRLD stilā. Melodiskā hip-hopa un R&B apvienojums vienā. Skaņdarbs ir par attiecībām un par to kā dažreiz mīlēt citu cilvēku var būt kā lāsts. Ir viegli saprast ar prātu, ka attiecības dažreiz ir toksiskas vai nevajadzīgas, bet sirds to nesaprot. Tas ir grūts posms un abi jaunieši ir radījuši lielisku skaņdarbu.

Pašmāju mūziķis st4rface tieši izceļās ar to, ka spēj radīt mūziku jebkādā žanrā un nav pieskaitāms nevienā noteiktā. Viņa elastīgums mūzikas ziņā ir satriecoši vienreizējs! St4rface ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Pilsētas Gaismas'', ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'' un ''Cilvēki'', kurā dalību ņem arī Latvijas hip-hopa scēnas veterāns Grafomāns. St4rface mūzika ir klausāma arī tādās radio stacijās kā Radio Pieci un Radio SWH. Viņa dziesma ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'' atrodas jau ceturto nedēļu arī Radio SWH raidījuma ''Priekšnams'' topā. Vienu brīdi dziesma bija pat uzkāpusi līdz sestajai pozīcijai.

Abi mūziķi ir no Valmieras un pavisam drīz no abiem ir gaidāmi jauni solo projekti un pat mūzikas videoklipi. Abi aktīvi strādā ap savu daiļradi un šī sadarbība noteikti ir izdevusies. Dziesmai ir lielisks teksts un fantastisks stāstījums, kurā ieklausīties var pat dziļi aizdomāties. Dziesma ierakstīta un apstrādāta pie slavenā latviešu YouTube konteta veidotāja un producenta jammetti.

Piedāvājam noklausīties Skreda un st4rface kopējo dziesmu ar nosaukumu ''Lāsts''. Aicinām arī abus mūziķus atbalstīt, daloties ar šo dziesmu sociālajos tīklos. Atbalstīsim jaunos censoņus, kas rada kvalitatīvu mūziku!

Oficiālais liriku video Skreda un st4rface kopīgajai dziesmai ''Lāsts''. Dziesma pieejama arī Spotify, Apple Music, Deezer un visur citur! Uzslēdz un izbaudi kvalitatīvu mūziku latviešu valodā.

36 23 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Pārstāj promotot šito mēslu💩, tas ir trash nevis repa cienīgs pasākums...

26 1 atbildēt

Kas tas par gaudojošu popmūzikas sūdu? Kāds tam sakars ar rapmūziku?

23 1 atbildēt

Autor, izbeidz šito sūdu izplatīt!

21 1 atbildēt

Kārtējais sūds.🤦‍♀️

16 1 atbildēt

Vajadzeetu spoki lv paardeeveet 🤨

Par strupface&tests lv 🙄

1 2 atbildēt

Nepiekritīšu pārējiem - malači, ka tiek darīts, jo tikai darot var kaut ko panākt/kaut kur nokļūt. St4rface gabals man tiešām patīk.

1 8 atbildēt