local-stats-pixel fb-conv-api

Pašmāju mūziķis st4rface nāk klajā ar mūzikas videoklipu ''365''5

20 41

Šī gada 6.jūlijā, ar jaunu dziesmu un mūzikas videoklipu klajā nāca pašmāju mūziķis st4rface (pilnajā vārdā - Reinis Aumeisters). Viņš klausītāju vērtējumam nodeva singlu ar nosaukumu ''365''.

St4rface savu mūzikas karjeru uzsāka vien pērn, kad radīja un publicēja mūziku angļu valodā. Šogad viņš pievērsās mūzikai krietni nopietnāk un to sāka radīt dzimtajā valodā. Tas arī ir palīdzējis mūziķim sasniegt lielāku auditoriju.

Jaunajam mūziķim 7.jūlijā ir 20.dzimšanas diena, kas ir papildus iemesls tam kāpēc mūzikas videoklips tika izlaists tieši šajā periodā. ''365'' ir st4rface jau septītais izlaistais skaņdarbs šogad. Tieši aktīvais dziesmu izlaišanas grafiks varētu būt mūziķa panākumu noslēpums. Vairākiem viņa skaņdarbiem ir jau virs 10 tūkstošiem klausījumu.

Dziesma ir, galvenokārt, par vientulību un par to kā cilvēkam bieži vien nākas cīnīties vienam ar saviem iekšējiem dēmoniem. Cilvēki ienāk mūsu dzīvēs un no tām aiziet, tādā veidā atstājot tukšumu, ar kuru mums jācīnās vieniem pašiem. Mūziķis dziesmā nekautrējas runāt par problēmām, kurām cilvēki parasti izvairās runāt.

St4rface ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'', ''Pilsētas Gaismas'' un arī ''Cilvēki''. Viņa daiļrade bieži vien ir arī dzirdama dažādās Latvijas radio stacijās.

Piedāvājam noskatīties mākslinieka st4rface jauno mūzikas videoklipu viņa dziesmai ''365''.

Oficiālais mūzikas videoklips st4rface dziesmai ''365''.

20 41 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Pilnīgākā Huiņa🤮

6 0 atbildēt

Kas tas pa paj**aku ? 😄 Taga katrs gaudotajs, ka govs kutii tiek saukts par muziki :O

2 0 atbildēt

Vot tas laikam ir pi*detsa vilnis kas te veļas pāri 😄

1 0 atbildēt

Cepums par centību autoram. Dziesmas autoram. Un viss

0 1 atbildēt