local-stats-pixel fb-conv-api

Eminem, Dax, St4rface un vēl: 5 lieliskas dziesmas, kuras noklausīties šodien6

18 10

Ik dienu cilvēki klausās mūziku. Viens uz tumbām, cits caur austiņām, bet visi kā viens - lai to izbaudītu. Dziesmām ir neskaitāmi daudz žanru un stilu, bet šoreiz apkopojām dziesmas, kas par spīti žanram - patiks jebkuram īstam mūzikas fanam! Šoreiz piedāvājam noklausīties piecas dziesmas, kas ir speciāli domātas šodienai! Noklausies un padalies ar draugiem!

Pirmā dziesma, ko noteikti šodien derētu noklausīties ir latviešu repera st4rface skaņdarbs ''Alone''. Dziesma, kas iznāca šī gada 30.aprīlī ir viņa debijas singls. Iekš YouTube tas ir klausīts vairāk kā 8 tūkstošus reižu. Gandrīz 2 tūkstoši klausījumi iekš YouTube ir šīs dziesmas oficiālajai (label publicētajai) dziesmai, kā arī tūkstotis klausījumu liriku video. Iekš Spotify platformas - vairāk kā 30 tūkstoši klausījumu. Lieliska dziesma. Galvenokārt, skumji priecīgs klubu un festivālu meldiņš.

Otrā dziesma ir ļoti sens skaņdarbs. Ziemassvētki tuvojas un tam par godu noteikti der noklausīties Eminem dziesmu ''Mockingbird''. Tā iznāca 2009.gada Ziemassvētkos un ir klausīta iekš YouTube vairāk kā 511 miljonus reižu. Dziesma ir ļoti emocionāla un personiska priekš paša mūziķa, kā arī ļoti ''lipīga'', ja tā var sacīt.

Trešā dziesma, ko der noklausīties ir kanādiešu repera Dax skaņarbs ''Did It First''. Dziesma ir vairāk kā 3 gadus veca, bet oficiālais mūzikas video iznāca vien pērn. Dax ir ļoti talantīgs reperis un to pierāda arī viņa ''freestyle''. Dziesma klausīta gandrīz trīs miljonus reižu. Šis skaņdarbs noteikti patiks īstiem hip-hopa mīļiem.

Ceturtā dziesma ir kaut kas īpašs - dziesma, kas ļaus gremdēties atmiņās un uzdzīs nostaļģisku noskaņu. OutKast un grupas dziesmas ''Ms. Jackson'' ir leģendāra dziesma no arī tālā 2009.gada. Dziesma iznāca vien pusotru mēnesi pirms Eminem dziesmas ''Mockingbird''. Arī klausīta vairāk kā 200 miljonus reižu iekš YouTube, nemaz neskaitot iespaidīgo statistiku pārējās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās. Fantastiska dziesma!

Pēdējā - piektā dziesma - Silas Botwin skaņdarbs ''Beast Mode'', kas iznāca vien pirms pāris dienām. Jaunais un talantīgais itāļu mūziķis spēj radīt hītu pēc hīta. Netipiska dziesma šim topam, bet izcila dziesma! Dubsteps un EDM ir šajā dziesmā visizteiktāk. Šī ir dziesma, kas varētu skanēt klubos un uz festivāla skatuvēm. Dīdžejs ar spožu nākotni.

Izbaudi šīs piecas dziesmas un, iespējams, atradīsi kādu jaunu dziesmu savai mūzikas ''playlistei''.

18 10 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Kā var likt eminemu kopā ar kaut kādiem dakšiem un stfourfeisiem?

10 0 atbildēt

Eminems no šī saraksta vislabākais

3 0 atbildēt

Atvēru ši rakstu lai paskatītos par kuru no eminem dziesmām ir runa

2 0 atbildēt

popmūzikas šeit tāpat pietiek...

0 0 atbildēt

Visi te pa eminemu cepas, nenovērtējot three stacks.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt